Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány emberbe voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány emberbe voltatok már szerelmesek? Én nagyon sokba.

Figyelt kérdés
Nem birom már komolyan venni a saját érzéseimet gondolataimat férfiak iránt, úgy érzem nem az embert akarjuk, csak simán a szerelmet. Az ember egy eszköz. És az ember az illúzió, a fantázia valami csodálatos tökéletességről. Ami csak a fejünkben él. S mivel nekem pillanatok alatt ki tud alakulni ez a fantázia s pillanatok alatt szét tud hullani, érzem hogy nevetséges. Nevetséges az egész.
2018. febr. 14. 05:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ismerős! :D Pasiként hasonlóan érzek. Nekem mindig van egy múzsám, ami még akkor is megmarad legtöbbször, ha egy másik lánnyal alakul valami. Körülbelül 20 lehetett eddig. Szinte minden évre jut egy. :D Valóban nevetséges. Aztán előbb utóbb történik valami, besétál más az életembe, csalódok, vagy egyszerűen idővel elhalványul és visszagondolva nevetséges, hogy egyáltalán megtörtént. :)
2018. febr. 14. 05:23
 2/18 anonim ***** válasza:
2 34ffi
2018. febr. 14. 05:26
 3/18 anonim ***** válasza:

Tinikoromban egyik szerelemből estem a másikba.

Felnőttként 4.

2018. febr. 14. 05:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Én azokat nem nevezem szerelemnek, amiket leírtatok, ezért kevesebb, 10 alatt. Pl. ami elmúlik, az nem az.
2018. febr. 14. 05:55
 5/18 anonim ***** válasza:

"csalódok, vagy egyszerűen idővel elhalványul és visszagondolva nevetséges, hogy egyáltalán megtörtént. :)"

Na pl. ez szerintem nem szerelem.

2018. febr. 14. 05:56
 6/18 anonim ***** válasza:

Ismerem a hivatalos jelentését. Nem könnyű definiálni ezt, mert mindenki össze-vissza használja. Szerintem felesleges ezen rugódozni.

Annyiban talán igazad van, ha ez egy kisebb csalódás miatt könnyen el tud halványulni, akkor inkább lehetne vonzódásnak, vágynak nevezni, de az meg úgy hülyén hangzik. Vágyok valakire? vonzódom valakihez?

2018. febr. 14. 06:33
 7/18 anonim ***** válasza:
sokba..hm nem is ertem...mai tinik...en 34evesen 2x
2018. febr. 14. 06:47
 8/18 zuzuki ***** válasza:
Ez nem szerelem.Egyfajta érzelmi elfásultság ez.Két kérdés fogalmazódik meg bennem.Sajnáljalak,vagy irigyeljelek?Mindenesetre nem szeretnék ennyire sivár lenni.Valami pszichiátriai baj van itt szerintem.
2018. febr. 14. 06:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Azok nem szerelmek voltak, hanem fizikai vonzalom.
2018. febr. 14. 07:00
 10/18 zuzuki ***** válasza:
Az utolsó hozzászólóval értek egyet.Fizikai vonzalom rettenetesen sok volt,szerelem kettő a negyven évem alatt.
2018. febr. 14. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!