Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor voltatok viszonzottan és viszonzatlanul szerelmesek?
Viszonzatlanul egyszer vagy kétszer, de még általánosban, viszonzottan kb hatszor, de nem lett mindből kapcsolat persze.
N
Egyszer sem. Kapcsolatom volt kettő, de szerelmes nem voltam, maximum akkor azt hittem, de valójában nem.
Viszonzatlan "románcom" volt talán 2, de az még suttyó 14 éves koromban és akkor azok a natúr kis rajongások tűntek "hű, de nagy belezúgásnak". De jó is volt az az egyszerű világ, a mostani mindent túlbonyolítás helyett...
Viszonzatlanul 1, viszonzottan 2.
22/N
3x voltam viszonzatlanul szerelmes
viszonzottan egyszer sem
belém viszont már 7x voltak szerelmesek viszonzatlanul
25/F
Hát most attól függ a gyerekszerelem számít-e.
De azt mondanám viszonzatlanul talán 2-3 alkalommal, viszonzottan 4szer. Ebből 2 alkalommal lett komoly kapcsolat, egyről meg elég hamar kiderült, hogy nem nagyon illünk mi össze szerelem ide vagy oda. Azt nem tudom belém hányan lehettek viszonzatlanul szerelmesek, 1ről biztosan tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!