Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hányszor voltatok viszonzot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor voltatok viszonzottan és viszonzatlanul szerelmesek?

Figyelt kérdés

2017. okt. 23. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Viszonzatlanul: 0

Viszonzottan: 4, de ebből a legelsőnél közös megegyezéssel nem jöttünk össze.

2017. okt. 25. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
1-szer viszonzatlanul de az fájt is. A mai napig ha összefutunk megmozgat bennem vmit de ennyi.Nem mutatom felé mert akkor nem kellettem neki akkor most se keljek.
2017. okt. 30. 23:14
 13/22 anonim válasza:
Viszonzatlanul négyszer, viszonzottan még sajnos egyszer sem. (24/F)
2017. nov. 6. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg viszonzatlan.

Mi az a viszonzott szerelem? :D (azt hiszem ez mindent elárul)

2017. nov. 11. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Az egész női nembe szerelmes vagyok, úgyhogy rengeteg a viszonzatlan szerelmem... :D

Viszonzottan is épp elégszer, hogy rájöjjek, függőséget okoz... :D

31/F

2017. nov. 11. 18:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Viszonzottan egyszer sem, viszonzatlanul egyszer.

19/l

2017. nov. 11. 18:23
 17/22 anonim ***** válasza:

14., pacsii! :D

Nekem detto, nem nagyon van a plátói szerelemnek olyan válfaja, amihez ne lett volna szerencsém...

2018. nov. 29. 12:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Sose voltam viszonzottan szerelmes. Többször is látszott úgy, hogy viszonzottan vagyok szerelmes, de mindig kiderült, hogy nem. Az első nagy pofára esésnél a srác olyan zavarban volt tőlem, hogy tetőtől talpig elvörösödött, mégis kimenekült az egészből, mert már pletykáltak rólunk, de ő még nem mondta ki magának. Aztán visszahallotam, hogy ő most nem tud szerelmes lenni. Hát akkor ne legyél. Soha többé nem engedtem közel magamhoz. Következő szerelem, a sráccal 3 hónapig leveleztünk napi szinten, hajnalokba menően, találkoztunk is néhányszor, de én kapcsolatban voltam, na tőle is megkaptam a legromantikusabb pillanatban, hogy ő nem szerelmes még belém. Azt elfelejtette elmondani, amikor már az volt. Később hablatyolt valamit arról, hogy szerelmes, de nagyjából fél évig viselkedett ennek megfelelően, aztán csak 10 év után bökte ki, hogy mennyire szerelmes volt belém, hát persze, mert akkor már mást szerettem. Mindegy, nem hiszem, hogy szerelmes volt valaha is. Aztán megint egy nagy szerelemnek tűnő valami, de elég hamar a képembe lett vágva, hogy csak szexre kellenék. Hát ennyi elég is volt. Nem hiszek a viszonzott szerelemben, soha nem láttam olyan kapcsolatot, ahol két emberben olyan igazán egyszerre kezdődött a szerelem, az egyik mindig jobban szeret, a másik meg élvezi ennek az előnyeit.
2018. nov. 30. 20:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Szomorú, de kb úgy vagyok, mint #14 és #18...

2x voltam viszonzatlanul szerelmes, ebből 1 tiniként, 1 meg most nem rég. (Utóbbinál tartok attól, amit az utolsó is írt, hogy bár vannak jelek, de lehet csak azt élvezi, hogy rajtam látja a vonzalmat. Vagy ő is vonzódik, de puszta vonzalomról van szó, ami még nem szerelem. Aztán lehet ő is néha "telesírja a kispárnáját" miatta, de ezt nem hiszem. :DD)

2018. nov. 30. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Ugyanez mint a 18-as. Már azthittem csak nekem nem jön össze ez a szerelem dolog, de kitartást nektek is:)
2018. dec. 1. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!