Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerelmesek voltak BELÉTEK az életben viszonzatlanul, azok hozzátok képest mennyire voltak külsőre vonzóak?
Külsőre milyenek voltak, akik beléd estek, de te nem viszonoztad?
Hozzád képest is (pl veled hasonló kinézetűek, csúnyábbak, stb) illetve úgy is kérdezem hogy általában hogy néztek ki (magasság, testalkat, arc, stb)?
Ez is olyan kérdés, hogy kinek mi a vonzó.
(Nekem az északiak jönnek be, a barátnőimnek meg a latinok.) szerintem ez tök relatív.
Az hogy valki egy kicsit "nyomi", vagyis nincs érzelmi EQ-ja, rosszak a motorikus képességei, az más kérdés.
Átlagos pasik voltak, már rég nősek, gyerekesek, akik belém szerelmesek voltak viszonzatlanul.
Akikről tudok
1.3 fejjel alacsonyabb, cigány, brutális vörös bőrrel, minden szarságon vihogott amit mondtam.
2.Róla később tudtam meg sajnos, pedig jól nézett ki, bár sokan kicsit lerondáznák itt, mert volt benne valami fura...
3.Minden más csak spekuláció, de a többség közepes volt mint én is akkor.
"rosszak a motorikus képességei,"
Ez miben befolyásol bármit is?
Akikről tudok:
-Egy srác általánosból, aki nagyon helyes, széparcú kisfiú volt akkor, sötét haj, kicsit vágott fekete szemek (nem kínai :)). Nálam jobb volt, főleg akkoriban. Nekem tetszett, de nem tudtam, hogy kell viszonozni a szerelmét. :D Sokat voltam vele és ennyi.
-Szintén általánosból egy másik srác, aki mai napig életem nagy szerelme. Jobb volt ő is nálam külsőleg akkoriban. Emiatt nem is gondoltam, hogy szeret, de én szerettem. Barátok voltunk, amikor megszakadt a barátság, akkor tudtam meg később, hogy szeretett.
-És végül szintén ált. suliból egy harmadik, aki nekem nagyon éretlen volt akkoriban, egyszer derült égből villámcsapásként bevallotta, hogy szerelmes. Nem volt csúnya, de valahogy nem jött be.
-Egy fiú a gimiből, elhívott randira is, mondta, hogy szerelmes belém. Ő kb. velem egy kategóriás volt, de elutasítottam, mert a személyiségében nem találtam semmi vonzót.
Aztán én szebb lettem, volt már barátom is, de már elég régóta nem volt belém senki szerelmes, legalábbis nem tudok róla. :´(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!