Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerelmesek voltak BELÉTEK az életben viszonzatlanul, azok hozzátok képest mennyire voltak külsőre vonzóak?
Külsőre milyenek voltak, akik beléd estek, de te nem viszonoztad?
Hozzád képest is (pl veled hasonló kinézetűek, csúnyábbak, stb) illetve úgy is kérdezem hogy általában hogy néztek ki (magasság, testalkat, arc, stb)?
hatos:
azt, hogy ilyen ember engem nem tud vonzani
(nézd meg, nyugdotan, mit jelent az, hogy "motorikus képesség": koordinációs képességek, a test mozgásának összhangja, fizikai reagálás sebessége, reakcióidő, stb.)
Külsőre jobban néztek ki, mint én, de sajnos nem volt bennünk semmi közös.
30/N
Belém eddig soha senki sem volt szerelmes.
18/L
Két barátnőm volt eddig, rajtuk kívül nincs rá bizonyíték, hogy valaha is tetszettem volna valakinek.
Az első szerintem kifejezetten "jó nőnek" számít, sportos alkat, dús, barna haj, kb 175 magas, szép arc, bár volt haverom, akinek nem tetszett :D
A második közízlésileg nézve kevésbé volt "jó nő", kis mulya kinézetű, szemüveges, kislányos típus, de azért magas, vékony, jó lábakkal :D Nekem ő is nagyon tetszett.
Én elég magas vagyok és elég vékony, arcügyileg akkoriban sokkal rosszabb voltam (tele voltam ragyákkal, ami azóta eltűnt), talán olyan 3/10 lehettem a nagyon kedvelt skálázás szerint, míg újabban szerintem már 4/10. Viszont amik érnek mostanában, inkább 0/10, úgy érzem, vállalhatatlanul ronda vagyok, tehát matematikailag végtelenszer jobb nőim voltak, mint én :D
25/F
Az attól függ mi miatt nem lett belőle kapcsolat. Ilyen volt egy pár.
Persze volt olyan aki udvarolt nekem es szimplán nem tetszett, neki meg is mondtam szemtől szembe, és le lett zárva, na mondjuk volt olyan aki utána meg zaklatott engem.
Volt gimibe osztalytarsam, az osztály leghelyesebb fiúja volt, én nem akartam osztalytarssal osszejonni pedig elég sokáig tepert utánam, aztán a végére már azt mondta feladta, pedig én suli után még simán el tudtam volna vele képzelni, az egyetemen már késő bánat volt, és teljesen el is felejtettem, de még most is helyesnek mondanám hiaba van barátom és neki is barátnője.
Volt hogy nálam jobb pasik udvaroltak csak szimplán egy tajparasztok voltak és az összes szexre ment, olyan is volt aki lesmarolt miközben neki barátnője volt, hiába volt alompasi a pasi.
Az egyetemen is voltak akik szerelmet vallottak nekem, de nekem egyik se tetszett, az egyikkel megprobaltam, mert kedvesnek tűnt de nem lett belőle semmi, mert nem éreztem azt a nagy bummot aki levesz a lábáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!