Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők voltatok szerelmesek titokban a lányotok bárjába?
Figyelt kérdés
Semmi megcsalásos sztorit nem akarok ebből kihozni, csak kíváncsi vagyok hogy vannak e ilyen gondolatok egy anyuka fejében?2018. jan. 2. 23:32
1/5 anonim válasza:
Irigy vagyok a lányomra, mert az ő bárja sokkal szebb mint az én bárom...sőt az ő bárjában még cigarettázni is lehet...
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha egy ilyen megfordulna egy anya fejében, akkor azt nem is lehetne annak nevezni... Attól, hogy emberek vagyunk és java részt az ösztöneink hajtanak, 21.század meg minden *l.f.sz* szerintem ez akkor is gusztustalan és kiábrándító lenne. Persze, lehet azt mondani, hogy helyes, kedves, szimpatikus de az, hogy szerelmes legyen nem kicsit túlzás.
4/5 anonim válasza:
Van fiam és lányom is, elég sok fiatal, aranyos fiút ismerek.
De egy olyan korú "gyerek", mint az én gyerekem, sosem lesz számomra vonzó. Látom, hogy helyesek, aranyosak, örülök, ha a lányomnak helyes fiúja van, aztán ennyi. Idővel ugyanúgy családtag, ő is az én "gyerekem" lesz, mint a fiam vagy a lányom.
De utcán se nézek meg ilyen korú fiúkat. 30 körüli meg idősebb már esetleg... És pontosan tudom, hogy ha 60 éves vén szatyor leszek, akkor a 30 évesre gondolok majd úgy, hogy "kis tacskó" és 50 éves, jó kiállású férfiak után fogok forgolódni. ;)
5/5 anonim válasza:
Felejsd el hogy a barátnőd anyja rád akar mászni. Ha azt gondolod beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!