Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan voltak eddig szerelmesek belétek életetekben, hányan nyomultak, hányan próbálkoztak?
Figyelt kérdés
Legalább az egyikre válaszolj korral és nemmel.2017. dec. 29. 18:02
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, talán hárman, nem emlékszem.
30/F
2/17 anonim válasza:
1 fő, de ő pont nem tetszett.
32N
3/17 anonim válasza:
Szerelmes eddig 4(akiről tudok), nyomulni fogalmam sincs, rengeteg.
21L
4/17 anonim válasza:
Szerelmes eddig:
6 ember volt belém
A próbálkozók , nyomulók számát nem tudom megmondani
30N
5/17 Heart of Darkness válasza:
Kettőről tudok, 3-4 lány nyomult. Mivel?
6/17 anonim válasza:
Kb 7 volt szerelmes, amiből 3-4 tényleg nagyon...
Nyomulni rengetegen
20/L
7/17 anonim válasza:
0-0
Eddig csak úgy lett kapcsolatom hogy én alakítottam ki
8/17 anonim válasza:
Szerelmes 5, legalábbis ennyiről tudok. Próbálkozni talán 30 körül, nem tudom ez mennyinek számít.
10/17 anonim válasza:
Eddig senki nem volt szerelmes belém, és néhányan próbálkoztak, leginkább neten de azokból semmi nem lett. Most vagyok egy kapcsolat elején, úgy tűnik most már lesz aki szerelmes lesz belém és én ezt viszonozhatom is
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!