Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan voltak eddig szerelmesek belétek életetekben, hányan nyomultak, hányan próbálkoztak?
3-4 lány volt belém szerelmes. Már az óvodában összetörtem egy lány szívét, aki szerelmes volt belém, én meg leráztam a fenébe mindig. Állandóan sírt emiatt. Első csajozós tapasztalatom, amikor nyári táborban voltam, kb. 13 lehettem és egy 14,5 éves lány rám hajtott. Puszilkodtunk, ölelkezve táncoltunk este a záróbuliban. :D Közben itt egy másik lány is hajtott rám, tőlem 1 évvel fiatalabb, de nem jött be, lekoccoltam. Utána visszahallottam a táborban, hogy az én kedvemért csinosította ki magát, én meg tojtam rá.
Ezek után pár év kimaradt, 17 évesen ismerkedtem egy lánnyal, akivel smároltunk, meg leveleztünk sokáig, találkozgattunk is párszor, de akkor még nem volt szerelmes belém, én sem belé, s ráadásul éppen barátja is volt, csak nekem azt mondta, hogy már szakítottak. Végül vele maradt, nem mert belevágni velem az új kapcsolatba. 19 évesen az egyetemen ismertem meg az első igazi barátnőmet, ő 24 éves volt ekkor és szintén egyetemista. Együtt voltunk majdnem 2 évig. Lángoló szerelem volt a miénk, de amennyi pozitívum történt, annyi negatívum is a kapcsolatban, leginkább az ő hozzáállása miatt bizonyos dolgokban.
Aztán a következőt 21 évesen ismertem meg, ő ekkor 25 volt, vele kb. 1 évig jártam, mert szexnek indult a dolog a komoly kapcsolatom után, de nem alakult ki a szerelem, viszont jól elvoltunk, igazán jó barátokká váltunk. Ezen a nyáron megismertem egy 17 éves lányt, vele randizgattam, smárolgattunk, tapiztam, de mivel szűz volt és nagyon félénk, nem akart még szexelni. Nem emiatt mentünk szét, csak valahgy nem volt meg a vibrálás köztünk. Ez pár hónapig tartott.
Utána néhány év megint kimaradt, majd 25 évesen ismertem meg egy 36 éves nőt. Vele is együtt voltam pár hónapig, szeretkeztünk jókat, de nem éreztük a folytatás lehetőségét, mert ő túlságosan nyugis természet volt hozzám képest. Azóta megint egyedül vagyok, pedig randizgattam párszor (idén is), meg beletettem az ismerkedésbe, amit tudtam, de egyrészről nem vagyok a nők bálványa küllemre, másrészről meg mindig rohadt messze laktak, akiket a neten megismertem, olykor feleslegesen is tepertem a kegyeikért és nem jött ki a lépés. Meguntam, hogy bár rendkívül sokoldalúnak, érdekesnek, intelligensnek, humorosnak mondtak a nők, valahogy mindig csak legyünk barátok jeligével fordultak felém, így most belekulázok nagy ívben a témába, majd lesz, ami lesz, nem görcsölök rá. :)
Egy valaki volt szerelmes, és senki sem próbálkozott semmivel, mivel én vagyok a férfi.
23F
2 emberről tudok, aki szerelmes volt belém.
A nyomulósok számáról fogalmam sincs, őket is elfelejteném mintsem emlékeznék rájuk, próbálkozásokról pedig nem tudok, max flörtölésekről. 25N
Szerelmes: 7 - ről tudok. (Erre senki sem tud szerintem hitelesen válaszolni, mert tutira van, akiről nem tudunk. Nekem is vannak sejtéseim, de már sosem tudom meg.)
Nyomulók: Ez több volt, de már össze sem tudnám számolni. Lányként azért gyakori szerintem. :)
25/N
Ez az eddigi legkönnyebb válasz, mert:
0,0,0. /35F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!