Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudj&tok, hogy az emberbe és nem a helyzetbe vagytok szerelmesek?
Én úgy szoktam magam ellenőrizni ilyenkor, hogy végiggondolom ezt:
- mennyire ismerem? Mennyi hiány van az ismereteimben, mennyi tulajdonságát ismertem meg valójában és mennyit feltételezek/idealizálok?
- fel tudom-e sorolni azokat a konkrét tulajdonságait, amikhez valójában vonzódok?
- ismerem-e a hibáit, tökéletlenségeit?
Nagyjából ennyi. Erre is lehet tudatosan figyelni, és nem olyan nehéz kiszűrni a rajongást, projekciót, idealizálást.
Én sokszor voltam már (legtöbbször persze plátói dolog) "szerelmes".Aztán mindig feltettem magamnak a kérdést ,hogy akkor is "szeretném" és felvállalnám-e ha nem lenne ilyen gazdag/helyes/menő pozícióban dolgozó/nagyvonalú/szórakoztató ,stb...hanem ha ott állna nincstelenül előttem ,vagy ha minimálbért keresne úgy ,hogy szemetet szed ,vagy ha börtönbe kerülne ,vagy beteg lenne...vajon akkor is szeretném-e és büszke lennék rá ,hogy ő a párom?Így nézve elég egyértelmű számomra ,hogy ki az az egyetlen egy ember ,akibe szerelmes voltam és leszek egész életemben.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!