Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagyunk titokban, és lefeküdtem a magán-rajztanárnőmmel. Ebből lehet bármi gond? (17/F)
Figyelt kérdés
Lassan egy éve járok magánórára rajzból egy nálam 22 évvel idősebb nő lakására, és a kapcsolatunk szorosra fűződött, nemrég pedig le is feküdtünk ott, a lakásában, csak ott találkozunk mindig, amikor órám van. Nincs férje/családja. Védekeztünk. Mit szólnának ehhez anyámék, ha kiderülne? Komoly érzelmei vannak neki is, ész szeretnénk folytatni. Elmondjam anyáméknak ezt az egészet?2013. dec. 10. 19:31
1/9 A kérdező kommentje:
*és
2013. dec. 10. 19:32
3/9 anonim válasza:
Én is jártam rajzra, de olyan magán foglalkozással még nem találkoztam...
4/9 anonim válasza:
Rajzolt a ceruzáddal és akkor mi van?
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, ez viccesnek hangzik, de nem az. Ez volt az első alkalmam, még azelőtt nem voltam senkivel, szerelmes sem voltam, és ez új nekem, és ez a szituáció is elég furcsa. Érdemes folytatni, ha szeretjük is egymást? Egyre jobban azon vagyok, hogy mégis elmondom anyáméknak.
2013. dec. 10. 19:58
6/9 anonim válasza:
Oké, gyenge volt kamunak is. Próbálj mást. Ez már úgyis uncsi, rajtad kívül legalább 4-en próbálkoznak ugyanilyen történettel.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu, és közlöm veled, hogy nem sértődöm meg...ha esetleg ez volt a célod.
2013. dec. 11. 16:19
8/9 anonim válasza:
ha valóban kölcsönös a szerelem akkor ez nem kérdés. az korábbi hozzászólók meg rettentő kreatívak XD tényleg
9/9 anonim válasza:
Beraktad az ecsetet az ecsettartóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!