Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel magambam újra az ismerkedés iránti vágyat?
Azthiszem én valamilyen traumaként éltem meg, hogy soha nem tudott lány szeretni, vagy férfiként kezelni. Egész eddigi életemben azt éreztették velem, hogy én valami selejt vagyok, aki barátnak, lelkitársnak tökéletes. Általános, közép és főiskolán egyaránt.
Na most az elsődleges problémám ma már nem az, hogy nincs barátnőm, mint amiről az ebben a kategóriában lévő kérdések 80%-a is szól,hanem hogy 2-3 éve egyáltalán nem is ismerkedek. Befásultam, belefáradtam, nem látom értelmét, régebben nagyon sokat ismerkedtem, úgymond "csajoztam", de ma már nekem ez nem megy. Azthiszem már képtelen vagyok bárkibe is beleszeretni, udvarolni, mindent megtenni egy lányért. Ma már semmit se tudnék tenni, nem tudnék szeretni, ugyanolyan közömbös vagyok feléjük mint amilyenek ők voltak felém évtizedeken keresztül, érzéketlen lettem, annyira mélyen ott van bennem ez a dolog.
Egy a probléma: az elmagányosodás, ami ellen nem találok más ellenszert, csak az ismerkedést, amit már nem tudok szívvel csinálni.
Szerintetek létezik ezen kívül más alternatív megoldás?
Dolgozom, teszek, veszek, csinálom a dolgomat, hobbi stb. de úgy vettem észre, hogy az égvilágon semmi értelme egyedül. Mondhatni baromi nehéz motiváltnak lenni.
A "normális" élet elég elérhetetlennek tűnik számomra.
25F
A másik, h magadat kell boldoggá tenni, jól érezni magad a minden napokban. Ha nincs párod, akkor nincs. Akkor úgy kell boldognak lenni. Mindennek örülni, egy jó kajának, egy filmnek, egy családi közös ünneplésnek, egy shoppingolásnak, egy beszélgetésnek kint az utcán, mert összefutottál egy régi osztálytárssal.
Tegyél olyan dolgokat, amik jó érzéssel töltenek el. Érezd jól magad.
Mindenki azzal főz, amilye van. Ha kellenek még hozzávalók, akkor meg elmegy a boltba. :)
Jelenesetben a párkapcsolatot nem tudod "megvenni", de minden más csak tőled függ.
Ez a normális élet, hogy ami van, annak örülj, ill. amit tudsz (és tőled függ), azt megteszel, h minél normálisabb, örömtelibb, boldogabb legyen.
25 éves vagy, bazky! Előtted az élet. Azért nem látod tőle a jövőt :-))
Viccet félretéve valóban balgaság már most temetni magad. Nincs egyéb dolgod, mint egy kicsit megismerni (ss elfogadni!!!) a nők lelkivilágát. Amint ez megvan, fényévekkel előrébb leszel a társkeresésében. És aki jó valamiben, azt szereti is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!