Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, zavarna titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavarna titeket ha egy férfi iskolázatlan?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok férfi vagyok.

Sajnos annak idején nem érdekelt a tanulás, így gyakorlatilag nulla energiát fektettem bele, aminek meg is lett az eredménye.

Tehát csak 8 általánosom van, és ez nagyon zavar engem.

Természetesen dolgozom már évek óta, megszakítás nélkül, olyan melót végzek, amihez elég a 8 általános, és nem fizet rosszul.

Viszont jövőre változtatni szeretnék, levelezőn megszeretném csinálni az érettségit, utána pedig egyetemre menni!

Ebben az esetben is zavarna -e titeket, esetleg kizáró ok lenne -e ismerkedésnél?

2019. dec. 27. 16:52
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

"De az, hogy ebben a világban valakinek ne legyen egy érettségije, amit már a kisebbség is megszerez becsületesen"

[link]

[link]

[link]

A gimnázium ahova jártam egy közepes erősségű gimnázium volt, 30 fővel kezdtük meg a tanévet, 12. osztály végére talán ha 10 fő érettségizett, annyian maradtak, a többiek vagy lebuktak, vagy elmentek szakmát tanulni...

Ahol dolgozom ott elég kevés embernek van érettségije (pedig fiatalok is vannak bőven!), és akinek van, az olyan ott, mintha valami nagy dicsőség lenne...

Úgyhogy akik itt válaszolnak nekem, ti nagyon másban szocializálódtatok. Én nem a fővárosban lakom, gondolom az már leeset mindenkinek, hogy vidéki vagyok.

2019. dec. 27. 20:58
 32/39 árokpart ***** válasza:
89%
Miért is ne lehetne tiszta és morális környezetben szocializálódni egy általános iskolai közegbe. Sokszor, sőt morális tekintetben sokszor sőt szinte mindig állítom, hogy tisztább egy hetedik osztályos gyerek mint sokszor egy diplomás ember.
2019. dec. 27. 20:58
 33/39 anonim ***** válasza:
86%

Én sem a fővárosban lakom, egy kisvárosban nőttem fel, helyi gimibe jártam és 22 éves vagyok. Konkrétan egy embert sem ismerek egyik helyi középsuliból se, aki ne érettségizett volna le. :D olyat is max. 1-2-t tudok, aki végül átment volna közben inkább szaksuliba.

Szóval az, hogy manapság valakinek ennyi idősen ne legyen érettségije, tényleg nagyon-nagyon ritka.

Egyébként nekem is kizáró ok lenne. Sőt, továbbmegyek, minimumelvárás az, hogy egyetemista legyen az illető vagy már egyetemet elvégzett. Nem gondolom, hogy ettől függene az ember intelligenciája, és biztos vagyok benne, hogy sok nem diplomás is okos és művelt, de egyszerűen nem tudom elképzelni olyasvalakivel a jövőt, akinek nincs egyetemi végzettsége, szerintem ezt még a szüleim táplálhatták belém. De bármennyire is tilos ezt itt ezen az oldalon leírni, mert lepontoznak, elárulom, hogy valójában alig van olyan, aki nem így gondolkodik, max tagadja.

2019. dec. 27. 21:12
 34/39 anonim ***** válasza:
85%
Na, én még Észak-Magyarországon élek, na bumm. És mi van akkor? Tanulni mindenhol kell. Sőt, a mai világban már élethosszig tartó tanulás van.
2019. dec. 27. 21:13
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az meg totál másodlagos amúgy, hogy ki mennyit keres. Én inkább csinálok olyasvalamit a jövőben amit szeretek, és amiért megbecsülnek, minthogy fizikai melóval többet keressek és ennyiből álljon az élet. És a páromtól is elvárás, hogy ne a pénz legyen a minden.

Ha havi 10 milliót keresnétek 8 általánossal, az se tudna meghatni. :D elég szomorúnak tartom, ha valakit ennyi kielégít az életben.

2019. dec. 27. 21:15
 36/39 A kérdező kommentje:

"Szóval az, hogy manapság valakinek ennyi idősen ne legyen érettségije, tényleg nagyon-nagyon ritka."

Errefelé egyáltalán nem ritka, úgyhogy azért csodálkozom és furcsa ez nekem. Nem egy ember most kezdi el, 25 évesen, úgy hogy csak 8 általánosa volt eddig.

"Egyébként nekem is kizáró ok lenne. Sőt, továbbmegyek, minimumelvárás az, hogy egyetemista legyen az illető vagy már egyetemet elvégzett."

Oké, megértem, mert ha én diplomás lennék, akkor én sem szívesen lennék olyannak a párja, akinek nincs érettségije vagy diplomája, de igazából nem ez lenne a döntő szempont nálam. Mert ha valaki meghallja, hogy annak az embernek csak 8 általánosa van, akkor egyből azt feltételezi, hogy biztos nagyon igénytelen buta paraszt lehet, és igen, az esetek többségében így is van, de azért vannak kivételek is. Például nekem akkoriban azért nem sikerült az iskola, mint már említettem, mert a számítógépes játékokkal voltam elfoglalva, illetve elég sok mentális problémám volt (depresszió, szorongás, szociális fóbia), az iskolában is ki voltam közösítve, és egyszerűen gyűlöltem oda járni, tudom ez nagyon durva, de szándékosan megbuktam inkább (ennyire rossz mentális állapotban voltam, többszöri öngyilkossági kísérletem is túlestem), majd amikor 18 éves lettem inkább elmentem dolgozni, aztán benne ragadtam, gyorsan eltelt az a 7 év... Most szedtem össze még csak magamat mentálisan, hogy nekiálljak tényleg valaminek, és még csak most sikerült rájönnöm, hogy mivel is szeretnék foglalkozni a jövőben...

2019. dec. 27. 21:29
 37/39 anonim ***** válasza:
76%

"Zavatna... diploma nélkül csak életképtelen ferfiak vannak."

Nem egy diplomás embert láttam már lezülleni, aki a családja helyett az alkoholt választotta.

Beszarás hogy a szerelmet sokan a végzettséghez kötik.

Nem számít sem a külső, sem a belső, sem a hűség, sem a családcentrikusság, sem a megbecsülés és még sorolhatnám, mert akinek "éreccségije" van, azoktól ezt garantáltan megkapod :D

2019. dec. 29. 18:21
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Alapfelvetésedre a válaszom, hogy nem feltétel az iskola. Az exem is szakmunkás vt, nekem van diplomám, mégis ő nézett le engem.

Lehet valaki diplomás, lehet doktorija is, ha idióta vagy életképtelen. Láttam már ilyet...

Viszont az érettségi a te érdeked is, hiszen ha esetleg változik a helyzeted és megismersz egy lányt, netán össze is költöztök egy másik településen (nem feltétlenül városban) és munkát keresnél ott, akkor bizony, ha a barátnőd nem is, de a munkahely kérni fogja.

És lehet, h ez miatt fog elcsuklani a kapocsatod..

Értelmes srácnak tűnsz, mérlegeld a helyzeted. Nem lesz nehéz az az érettségi. :)

2020. jan. 2. 11:30
 39/39 anonim ***** válasza:
67%

Bocsi, még annyi, hogy 'falurú gyüttem'. :) vagyis szintén vidéki vagyok.

Egyik ismerősöm pedig csoportvezető egy gyárban 8 általánossal, és teljesen normális emberileg.

38as voltam.

2020. jan. 2. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!