Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, zavarna titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavarna titeket ha egy férfi iskolázatlan?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok férfi vagyok.

Sajnos annak idején nem érdekelt a tanulás, így gyakorlatilag nulla energiát fektettem bele, aminek meg is lett az eredménye.

Tehát csak 8 általánosom van, és ez nagyon zavar engem.

Természetesen dolgozom már évek óta, megszakítás nélkül, olyan melót végzek, amihez elég a 8 általános, és nem fizet rosszul.

Viszont jövőre változtatni szeretnék, levelezőn megszeretném csinálni az érettségit, utána pedig egyetemre menni!

Ebben az esetben is zavarna -e titeket, esetleg kizáró ok lenne -e ismerkedésnél?

2019. dec. 27. 16:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
Te hova akarsz egyetemre menni?? :O Ilyen mentalitással? Ha nehézséget okoz neked egy érettségi megszerzése, akkor te át se fogsz menni az egyetemi félévi vizsgákon. Ott már az első pár hónap után sírva rohansz majd haza.
2019. dec. 27. 17:16
 12/39 anonim ***** válasza:
87%
Két éve érettségiztem, szóval még viszonylag friss az élmény.
2019. dec. 27. 17:20
 13/39 A kérdező kommentje:

Egyetemen már leginkább azt tanulom, ami érdekel is, és azokat a tárgyakat úgysem tanulom, amik nem érdekelnek (például a matek)...

Egyébként pedig honnan a francból tudnám én, hogy nehéz -e az érettségi, ha nem érettségiztem?

Nem én mondtam azt, hogy nehéz. Én csak azt mondtam, hogy nem olyan egyszerű, és hogy évről-évre több a követelmény, ami igaz is.

Egyébként meg: [link]

2019. dec. 27. 17:22
 14/39 anonim ***** válasza:
77%

"Egyetemen már leginkább azt tanulom, ami érdekel is, és azokat a tárgyakat úgysem tanulom, amik nem érdekelnek (például a matek)..."

TÉVEDSZ! Lesznek olyan tantárgyaid, amik egyáltalán nem kapcsolódnak a szakodhoz, mégis beteszik.

Pl. én kommunikáció szakon is voltam, de én hol alkalmazom a pénzügyet? sehol. mégis egy fél évig kellett szenvednem vele. vagy könyvtárszakon közgazdaságtant?

Cikkek olvasása helyett inkább töltsd ki az eddigi érettségi feladatsorokat, amik megtalálhatóak a neten:

[link]

2019. dec. 27. 17:28
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Az zavar, hogy kötekedsz. Ez az életed, ha nem tetszik másoknak, akkor is.

Mellesleg kevés hibával írsz; itt sok ember, aki diplomásnak mondja magát, borzalmas helyesírási hibákat vét. Azt hittem, hogy a kérdést megnyitva ilyen "mindég, muszály, én tudnák" dolgokat fogok olvasni.

2019. dec. 27. 17:30
 16/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem kamu kérdés? Szépen fogalmazol, használsz vesszőket... 8 általánossal...
2019. dec. 27. 17:35
 17/39 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu kérdés?

Régebben sok weboldalam volt, jó pár fórumnak a vezetője voltam (számítógépes játékkal kapcsolatos), blogokat írtam, egész nap a gép előtt ültem, ezért nem érdekelt a tanulás akkoriban.

2019. dec. 27. 17:37
 18/39 anonim ***** válasza:
84%
Régen nem zavart, most már igen.
2019. dec. 27. 17:41
 19/39 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekes, mert fordított esetben engem is zavarna :D De természetesen akkor nem, ha folyamatban van a dolog.
2019. dec. 27. 17:42
 20/39 anonim ***** válasza:
82%

Engem nem az "érecségi" hiánya zavarna, hanem az, hogy még egy OKJ-ra is lusta és hülye voltál.

Meg az, hogy így bizonytalan a jövőd anyagi oldala.

2019. dec. 27. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!