Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna titeket ha egy férfi iskolázatlan?
25 éves vagyok férfi vagyok.
Sajnos annak idején nem érdekelt a tanulás, így gyakorlatilag nulla energiát fektettem bele, aminek meg is lett az eredménye.
Tehát csak 8 általánosom van, és ez nagyon zavar engem.
Természetesen dolgozom már évek óta, megszakítás nélkül, olyan melót végzek, amihez elég a 8 általános, és nem fizet rosszul.
Viszont jövőre változtatni szeretnék, levelezőn megszeretném csinálni az érettségit, utána pedig egyetemre menni!
Ebben az esetben is zavarna -e titeket, esetleg kizáró ok lenne -e ismerkedésnél?
Bocsi, nálam minimum elvárás az érettségi megléte. De lehet, hogy más nem lesz ilyen kemény, mint én.
Sok sikert és kitartást kívánok neked. Kívánom, hogy érd el a kitűzött céljaidat.
Viszonylag én is az vagyok, csak egy érettségim és egy szakmám van, mert ami nem érdekel, azt egyszerűen nem tudom magamra erőltetni. Az iskolákat is végigbukdácsoltam.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy tanulni nem szeretek. Mindig tanulok valamit.
A te korosztályod 18 éves korig volt tanköteles.
Ezt nem tudom hogy hoztad össze.
Nálam az érettségi alap elvárás. Egy kettest még nulla tanulással is meg kéne tudni szerezni.
Az említett színészeknek pedig tényleg nincs esélye, mert az apáim lehetnének, plusz van már párkapcsolatuk.
Azért nulla tanulással szinte lehetetlen.
És ha leérettségiztem utána már lenne esélyem nálad? És mi van, ha én vagyok álmaid férfija külsőre és belsőre is, csak nincs érettségim?
Hát, nekem nem is kéne olyan, aki a drogot, az alkoholt, verekedést választja a tanulás helyett (Depp és Gosling).
1-es válaszoló voltam
A lehetetlen a szerintem erős túlzás, de ezt nem tudom, mert matek kivételéből mindenből emelteztem, és azok ötösök is lettek. A matek kettes, de nem is készültem rá pár napnál többet.
Ha az általad leírtakkal tudna kompenzálni (értsd, beleesnék), akkor el tudnék tőle tekinteni, de ezt is csak azért, mert ahogy írtad, tervezel változtatni. Ami tök jó, más annyiban hagyja.
Szerintem pedig ma egy érettségi nem olyan egyszerű.
Lehet 10 éve egyszerű volt, de évről-évre nehezebb, és szerintem sok mai felnőtt is elvérezne rajta, akik 10-20 éve könnyen megszerezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!