Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi kétségbeesett férfi?
"hiába van egy csaja, neki a világ csaja sem lenne elég"
Aha, beszélj a magad nevében. Én pl. képes lettem volna exemmel leélni az életem, elfogadtam minden hibáját és nem akartam megváltoztatni. Ő volt az akinek minden mindig kevés volt, mindent meg akart változutatni, sose tudta elfogadni, hogy olyan vagyo kamilyen, mindig valaki/valami máshoz kellett neki mindent hasonlítania...
Aztán fogta magát félrekefélt majd nagy "kegyesen" szakított...
Az össze haverom nagyjából így járt, mindegyik esetben a csaj lépett félre és/vagy szakított...
#29 egymást hülyítik ezzel, mivel csak a nagymacsó "jópashee"-kat veszik észre, velük mennek el, aki fogja, dugja, dobja őket, így ebből infulnak ki. Átlagos nem kell.
De sok más dologgal hülyítik egymást, hogy mi KELL pasiknak, mindegy hogy a pasi mit mond. Pl minden nő ragaszkodik ahhoz, hogy a pasi szopást vár el, és a szájába is élvezne. Mindegy, hogy azt mondom neki, nem izgat...
A GYIK-re járó pasik nagy többsége kapcsolatfüggő.
És vagy szűz aki pinában reménykedik. Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!