Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 42 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 42 évesen még szűz azzal nagy bajok lehetnek, meneküljek tőle?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok egy internetes társkereső oldalon megismertem egy tök kedves aranyos visszafogott úri emberrel. A randi jó volt nagyon tényleg egy nagyon rendes férfi.

Tegnap viszont bevallotta hogy még nem volt nővel szexuálisan. Ez azért nagyon meglepett de nyilván ha megszeretem ez nem érdekelne de furi hogy lehet ez, miért szűz egy 42 éves férfi?

2019. dec. 11. 09:44
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30, nem szívesen tárgyalom ki, de tegnap össze futottunk és mondtam neki mi lenne ha felmemnénk aztán belement.... Valóban még nagyon tapasztalatlan volt... De szerintem fog ez alakulni
2019. dec. 12. 10:40
 32/36 anonim ***** válasza:
64%
Jó, ez egy kamu kérdés volt.
2019. dec. 12. 10:56
 33/36 anonim ***** válasza:

Nyilván tapasztalatlan, ha még szűz volt. Akkor valószínűleg le tudta győzni a félelmét.

#32 Miből gondolod, hogy kamu?

2019. dec. 12. 13:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Kérdező: Igen, idővel belejön, csak segítsd. Látom, van türelmed és empátiád, ez nagy kincs a mai világban. Sok boldogságot nektek! :)
2019. dec. 12. 18:08
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

Azért kamu, mert egy tapasztalt nő nem fog egy szűzzel kikezdeni. Akkor sem, ha a szűz srác csak feleannyi idős, mint a kérdésben említett férfi.

2019. dec. 13. 16:13
 36/36 A kérdező kommentje:
35. Általánosítás.... egyáltalán nem úgy működtem, mint a többi nő, máshogy gondolkodtam, érettebb voltam mindig a társaimnál. De ha neked is kényelmesebb és jobban érzed magad, akkor legyen kamu a te véleményed szerint... Csak azért hogy jobb legyen neked
2019. dec. 13. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!