Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 42 évesen még szűz azzal nagy bajok
lehetnek, meneküljek tőle?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok egy internetes társkereső oldalon megismertem egy tök kedves aranyos visszafogott úri emberrel. A randi jó volt nagyon tényleg egy nagyon rendes férfi.
Tegnap viszont bevallotta hogy még nem volt nővel szexuálisan. Ez azért nagyon meglepett de nyilván ha megszeretem ez nem érdekelne de furi hogy lehet ez, miért szűz egy 42 éves férfi?
Ott valami gáz van.Lehet komplexusos,vagy kicsi a....,vagy az elméjével van probléma,de aztán lehet h egyik sem.Próbald ki.Igazából nincs vesztenivalód.
2019. dec. 11. 10:57
12/36 anonim válasza:
A 20-22 évtől eltelt már Nála még +20 év.
Ha ekkora gátlás van Benne nem tudom most hogy fog menni Neki a dolog.
2019. dec. 11. 10:58
13/36 anonim válasza:
Szerintem fura. Miért volt ilyen válogatós? Nagyon magas elvárásai lehetnek.
Randizás alatt mindenki jobbnak mutatja magát. Lehet ha majd később megmutatja az igazi énjét, kiderül milyen rossz a természete. Lehet irányítgatós típus, mama pici fia, vagy akármi. Én nem kezdenék bele.
2019. dec. 11. 11:10
14/36 anonim válasza:
Hát nem tudom,elhiszem hogy válogatós valaki,de azért 10-en,20-on évesen dolgoznak az ösztönök rendesen,akkor ő az igazinak tartogatta magát,ez hülye duma,szerintem meg képtelen volt kapcsolatot kialakítani,de azért legalább elmondta hogy szűz,passz neked is vannak női megérzéseid,hallgas azokra,lehet képtelen lesz alkalmazkodni egy kapcsolathoz,annyi vénlegény szokása van már,vagy egy könnyen írányítható papucs lesz ha rákap az ízére..
2019. dec. 11. 11:18
15/36 anonim válasza:
Én adnék egy esélyt neki. Rengeteg idióta van a nemi életet élők között is. Neked tetszik a férfi, úgy tűnik az írásodból, akkor miért ne? Max betanítod, annak meg azért van jó oldala is.
2019. dec. 11. 11:21
16/36 A kérdező kommentje:
Ami biztos hogy messze nincs akkora ösztön benne, ezt érzem , nem akar rámmászni, nem akar állandóan csókolózni, lehet kicsit aszexuális amúgy, de pedig azt mondja érdekelné a szex, csak neki nem a legfontosabb dolog, valahogy lelki dolgok fontosak neki.
Az mondjuk szimpatikus hogy nem akar mindjárt megdugni
2019. dec. 11. 11:27
17/36 anonim válasza:
#11.27 Ha már most sem akar, később végképp nem lesz semmi. Kíváncsi vagyok, az mennyire lesz szimpatikus. De ha bejön, hajrá!
2019. dec. 11. 11:40
18/36 anonim válasza:
Miért ne, nekem is egy barátnőm volt, azt se tudom azt hogy csináltam, pár én fele ennyi idős vagyok.
2019. dec. 11. 11:44
19/36 anonim válasza:
Szerintem vedd at az iranyitast, ha Te keszen allsz ra, akkor hozzd fel a temat. Nyilvan az elso nehany alkalommal benazni fog, de ha Te ugyerzed, hogy nem remenytelen, akkor erdemes tovabb lepni. Lehet, hogy o annyira gatlasos, hogy hosszu honapik nem fogja felhozni, ha akkor nem megy akkor elvesztegetett ido.
2019. dec. 11. 11:50
20/36 anonim válasza:
Én a helyedben nem kezdenék vele, elég komoly gondok lehetnek a fejében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!