Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 42 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 42 évesen még szűz azzal nagy bajok lehetnek, meneküljek tőle?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok egy internetes társkereső oldalon megismertem egy tök kedves aranyos visszafogott úri emberrel. A randi jó volt nagyon tényleg egy nagyon rendes férfi.

Tegnap viszont bevallotta hogy még nem volt nővel szexuálisan. Ez azért nagyon meglepett de nyilván ha megszeretem ez nem érdekelne de furi hogy lehet ez, miért szűz egy 42 éves férfi?

2019. dec. 11. 09:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg vele aztán majd kiderül milyen lesz.
2019. dec. 11. 15:08
 22/36 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező: Abba is gondolj bele egy picit, hogyha mindenki emiatt "hajtotta el" akkor nem tudott mit tenni. Hazudik, vagy fizet érte. Az jobb lenne? Én még csak 32 múltam, de szerintem ha jönne a "miért nem volt még senkid" kérdés, teljesen nyugodtan válaszolhatnám, hogy "mert előtted mások is ugyanezt kérdezgették". Nem csodálkozni meg kérdezgetni kellene, hanem tenni ellene.
2019. dec. 11. 17:02
 23/36 anonim ***** válasza:
92%

Valami oka biztosan van ennek, de nem feltétlenül van vele baj. Ismerd meg és megtudod.

Ellenben az olyan nőkkel, akik ilyenek miatt nem adnának neki esélyt, biztosan van probléma.

2019. dec. 11. 17:08
 24/36 anonim ***** válasza:
26%

Egy normális srác 14-18 év között már szexuális életet él. Mit csinált majd 30 évig ?

Biztos nem stimmel valami nála. Én nem kockáztatnék

L

2019. dec. 11. 20:09
 25/36 Rockarc ***** válasza:
42%

Nyilvan, ha elotted mar tobbszaz no lemeo-zta es nem felelt meg nekik, akkor vagy te nezed teljesen mas szemmel a vilagot, vagy eddig az osszes no a foldon hagyta a csiszolatlan gyemantot. Mivel a tarskereses szubjektiv sport, ezert lehet, hogy szamodra o lesz a tuti. Ez ugyanugy igaz lehet, hogy nem tudok olyan s..r filmet mondani, ami valakinek ne tetszene.

Egy probat meger, bele is elheted magad, csak tudj tullepni a dolgon, amikor bekovetkezik az, amire szamitani lehetett, ne blokkolj le honapokra. Netto par kave, meg 5 km kezenfogva kozlekedes barkinek bele kell ferjen. A nagy dolgok ki fognak derulni, amik problema lehet a kesobbiekben. Masok eszrevettek, te is eszre fogod. A kerdes, hogy neked belefer-e az ertekrendedbe? Majd eldontod, ha mar tudod mirol van szo. Vagy megkerdezed itt.

43F

2019. dec. 11. 20:55
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

A nem vagyok átlagember, a legátlagosabb duma, még a válogatás... 40 évig?

De én nem is a szexuális tapasztalatlansága miatt aggódnék, de 42 évesen azért már elég megrögzött agglegény szokásai lehetnek.

2019. dec. 11. 21:21
 27/36 anonim ***** válasza:
92%
"Egy normális srác 14-18 év között már szexuális életet él." Persze, mert a 14 éves kisfiú akkor normális, ha már szexel. Óvodát még befejezheti szűzen úgy, hogy normálisnak nézd?
2019. dec. 11. 21:25
 28/36 peca1000 ***** válasza:
54%
Feküdj le vele, mentsd meg ezt a szegény párát :)
2019. dec. 11. 23:38
 29/36 A kérdező kommentje:
28. Ma éjszaka megtörtént 😉
2019. dec. 12. 06:57
 30/36 anonim ***** válasza:

Én 39 éves vagyok, és főleg lelki betegségek miatt vagyok ebben a helyzetben. Valaki kérdezte, hogy hogyan lehet levezetni a feszültséget? Nyilvánvalóan kézzel, hogy máshogy?

Hogyhogy megtörtént? Ilyen hamar? Ez meglepő azok után, amiket írtál. És hogy ment neki, nem félt nagyon? Azt akartam írni én is, hogy egy próbát megér, szerintem ő nem amiatt van ebben a helyzetben, mint én. Illetve most már csak volt.

2019. dec. 12. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!