Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 42 évesen még szűz azzal nagy bajok lehetnek, meneküljek tőle?
33 éves nő vagyok egy internetes társkereső oldalon megismertem egy tök kedves aranyos visszafogott úri emberrel. A randi jó volt nagyon tényleg egy nagyon rendes férfi.
Tegnap viszont bevallotta hogy még nem volt nővel szexuálisan. Ez azért nagyon meglepett de nyilván ha megszeretem ez nem érdekelne de furi hogy lehet ez, miért szűz egy 42 éves férfi?
Vannak olyan emberek, mint én is, akik soha nem mertek igazán kezdeményezni egy nőnél se, mert kevésnek tartják magukat mindenkihez.
Én is így vagyok. Igaz, 31 vagyok, és nem is vagyok már szűz, de én tettem ellene, olyan értelemben, hogy majdnem 23 voltam, mikor nem bírtam tovább és elmentem prostihoz.
Utána meg volt két fiatalabb barátnőm, velük volt szex, azóta megint prostizni járok, kb fél éve. Szerintem már vagy 200k elbasztam rájuk :(, aminek nem örülök. Túlságosan is hiányzik. Viszont normális nőt meg nem tudok összeszedni, mert mind azzal jön, hogy csúnya vagyok. A karjaim is elég vékonyak, mióta élek.
Ugyan, az kamu szöveg,hogy nem talált eddig olyan nőt akihez szexuálisan vonzódna.
Gondolj bele, főleg tizen/huszonévesen a pasik bárkit..
Ha viszont tényleg így van, nagy gond ha ennyire válogat.
Én biztos megkeresném a valódi okát miért is alakult így az élete. Egy pasinak ha 35-40 fölött nem volt legalább egy komolyabb párkapcsolata azzal már nem stimmel valami.
Tapasztalatból beszélek, jó pár ilyen pasi ismerősöm van.De akár a nőkre is vonatkoztathatom ezt.
Ha szimpatikus ne zárd le emiatt az ismerkedést, de járj utána mi lehet az oka,hogy ennyire távolságtartó volt.
Nehezen hihető, de elképzelhetőnek tartom.
Mondjuk egy férfi szüzessége nem bizonyítható mint a nőknél, ez kizárólag bemondáson alapszik. Lehet hogy szexuálisan tapasztalatlan és ezért tartja fontosnak ezt tisztázni, hogy a másik fél részéről ne legyen túl nagy elvárás.
41F
"Gondolj bele, főleg tizen/huszonévesen a pasik bárkit.."
Tudom erre utaltam is neki, mikor ezt beszéltük, de mondta hogy nem olyan mint az átlag férfi... Hát nem tudom mennyire igaz ez, de ha igaz még jobban szimpatikusabb nekem ez benne
Az nem lenne baj ha nem átlagos pasi, de ez már túlzottan nem átlagos. Neki is vannak szexuális vágyai,és bizonyára voltak is. Akkor azokat hogy vezette le?Vagy elnyomta magában?42 éves koráig csak a saját kezét használta?
Nekem is kissé cikis helyzet,ennyi idősen ennek már valami egyéb háttere van.
"7" vagyok
Van olyan férfi ismerősöm, aki 37 éves korában feküdt le először nővel és el is vette feleségül. Nem vallásos, nincs vele semmi fizikai probléma, egyszerűen nem talált olyan partnert akivel le akart volna feküdni. Azt hozzáteszem, hogy évekig(32 éves koráig) a beteg édesapját gondozta aki mozgássérült volt és ez meghatározta a mindennapjait, vagyis mondhatni kényszerűségből nem alakított ki párkapcsolatot. De volt min 5 év amíg találhatott volna megfelelő partnert, de nem sikerült neki. Még valami, nem Budapesten él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!