Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan férfivel, aki elveszítette a lábát?
És a fél láb kérdéshez hogy is jön hogy neked "elvárás" :DDD a tetkó? Kitalálom a vállalkozásaid: tetováló szalonod, szoláriumod, szépségszalonod van, és ezekhez alapszinten beszélsz nyelveket hogy dőljön a lóvé.
Oké, csak ne terjesszed a hülyeségedet, bár megértem hogy kell a marketing.
66 %- os valami kurvinyák lehet a kommentjei alaüján vagy egy selejt, akivel normális pali nem, csak bùjķálva házas pasik használják, arra, amire való.
A kérdésre válaszolva igen, simán tud teljes életet élni és ha klappol minden, nem a lábhiány lenne az akadály.
A sok undorodós emberke is elgondolkodhatna azon,hogy lehet hogy ma még van lábad-kezed meg mindened,de lehet,hogy holnap már nem lesz...akkor majd hogy esne,ha tőletek is így undorodnának? És lehetsz akármilyen csinos-szép-sovány stb. Akkor is csak egy nyomorék leszel az egészségesek szemében.
Ennyi a lényeg.
hat,ha pont abba az emberbe szeretnek bele,akinek ilyen problemai lennenek,akkor igen.. amugy is van kiut mindenbol.sokan elnek normalis eletet fel labbal..
nagyon erosnek kellene lennie a szerelemnek bevallom,hogy ez mukodjon,de nem lehetetlen..
24
Van olyan betegünk akit ezért nem visz haza a család mert 0-24-es felügyeletre szorul. Őszintén én megértem.
Gyakorlatilag semmit nem tud megcsinálni amit egy normális ember. Se fürdeni se öltözködni, 1 pohár teát nem tudd magának csinálni...
Te meg elvárnád egy másik embertől hogy párkapcsolat címszó alatt ő legyen a házi rabszolgád. Akkor most ki is milyen ?
Jézusom,mennyi paraszt boszme ember.
Lehet azt írni,hogy nem, és kész. Nem kell utana jelzőket írni.
És amúgy ki a farkam mondta, hogy mindkét lába hiányzik? ki mondta, hogy honnan hiányzik? Ki zsákom mondta, hogy nektek kell a kocsiba betenni? Ennyi elkényeztetett hülye pic**t mint ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!