Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan férfivel, aki elveszítette a lábát?

Figyelt kérdés

2019. dec. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
79%
13.05. Örülünk hogy képviselteted magad itt, mert legalább hozzá képest csak jobb nők lehetünk. Mi, elvárás a tetkó? Képzelem milyen kis műcicoma ronda buta nő lehetsz, akin semmi nem igazi, és reggel rohan a fürdőbe magára kenni a vakolatot.
2019. dec. 6. 13:12
 42/63 anonim ***** válasza:
11%
4 nyelven beszélek, vállalkozásaim vannak, te is lehetsz buta. Nem ide tartozik. Eldönthetem, hogy kicel szexelek vagy te akarod megmondani? Azért elvárás, mert az a zsánerem. Szánalmas vagy. :) az ilyenekt csalják velem a férfiak, mint te. :)
2019. dec. 6. 13:23
 43/63 anonim ***** válasza:
82%
Inkább egy fél lábú ember mint a 47 meg a 66 százalékos genetikai hulladékok. Bár szerintem is szánalmas élettelen férfiak igazából. Egy nő nem beszél ilyen ocsmanyul mint ők. Vagy ha igen az olyan is mint ahogy írtam, genetikai hulladék.
2019. dec. 6. 13:28
 44/63 anonim ***** válasza:
73%

És a fél láb kérdéshez hogy is jön hogy neked "elvárás" :DDD a tetkó? Kitalálom a vállalkozásaid: tetováló szalonod, szoláriumod, szépségszalonod van, és ezekhez alapszinten beszélsz nyelveket hogy dőljön a lóvé.

Oké, csak ne terjesszed a hülyeségedet, bár megértem hogy kell a marketing.

2019. dec. 6. 13:32
 45/63 anonim ***** válasza:
81%

66 %- os valami kurvinyák lehet a kommentjei alaüján vagy egy selejt, akivel normális pali nem, csak bùjķálva házas pasik használják, arra, amire való.

A kérdésre válaszolva igen, simán tud teljes életet élni és ha klappol minden, nem a lábhiány lenne az akadály.

2019. dec. 6. 13:34
 46/63 anonim ***** válasza:
92%

A sok undorodós emberke is elgondolkodhatna azon,hogy lehet hogy ma még van lábad-kezed meg mindened,de lehet,hogy holnap már nem lesz...akkor majd hogy esne,ha tőletek is így undorodnának? És lehetsz akármilyen csinos-szép-sovány stb. Akkor is csak egy nyomorék leszel az egészségesek szemében.

Ennyi a lényeg.

2019. dec. 6. 14:33
 47/63 anonim ***** válasza:
84%

hat,ha pont abba az emberbe szeretnek bele,akinek ilyen problemai lennenek,akkor igen.. amugy is van kiut mindenbol.sokan elnek normalis eletet fel labbal..

nagyon erosnek kellene lennie a szerelemnek bevallom,hogy ez mukodjon,de nem lehetetlen..

24

2019. dec. 6. 14:45
 48/63 anonim ***** válasza:
30%

Van olyan betegünk akit ezért nem visz haza a család mert 0-24-es felügyeletre szorul. Őszintén én megértem.

Gyakorlatilag semmit nem tud megcsinálni amit egy normális ember. Se fürdeni se öltözködni, 1 pohár teát nem tudd magának csinálni...

Te meg elvárnád egy másik embertől hogy párkapcsolat címszó alatt ő legyen a házi rabszolgád. Akkor most ki is milyen ?

2019. dec. 6. 14:50
 49/63 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, te gyalogolva szoktál öltözködni? Mert szerintem öltözködni inkább kéz sérülésnél nehéz. Miért nem lehet teát csinálni gurulós széken? Persze ha van akiknek úgy tele van zsúfolva a lakása hogy csak ösvényeken lehet oldalazva közlekedni kéz magastartásban, ott tényleg megoldhatatlan egy tea meg minden.
2019. dec. 6. 15:12
 50/63 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom,mennyi paraszt boszme ember.

Lehet azt írni,hogy nem, és kész. Nem kell utana jelzőket írni.

És amúgy ki a farkam mondta, hogy mindkét lába hiányzik? ki mondta, hogy honnan hiányzik? Ki zsákom mondta, hogy nektek kell a kocsiba betenni? Ennyi elkényeztetett hülye pic**t mint ti...

2019. dec. 6. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!