Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan férfivel, aki elveszítette a lábát?

Figyelt kérdés

2019. dec. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
11%
Az okoskodó hőspinák leírhatnák, hogy 1.hogyan oldanák meg a mindennapi nehézségeket(ellátás,mindenben segítség,márcsak a testsúlybeli kűlönbségek miatt is), 2.hogy tudnának férfiként nézni olyasvalakire, akit ők fürdetnek, etetnek, ők segítenek visszaülni neki a toloazókbe a wc-ről xarás után...
2019. dec. 6. 11:12
 12/63 anonim ***** válasza:
22%

Minden nőt börtönbe kéne zárni, akinek nem tetszenek a lábnélküli férfiak.

2019. dec. 6. 11:13
 13/63 anonim ***** válasza:
30%

Plusz a 11-hez:

Én pl. szeretek mozogni, kirándulni, túrázni, úszni, az én életvitelembe egy ilyen mozgáskorlátozott személy nem fér bele.

Ő teljes odafigyelés igényel. Teljesen át kéne alakítani az egész lakást, hogy ne 100%-ban kiszolgáltatott legyen.

Sőt, itt a kérdésben nemcsak arról van szó, hogy az egyik lábát, hanem mind a kettőt. Persze Nick Vujicic is szép életet él, azonban én nem ilyen életre vágyom.

2019. dec. 6. 11:17
 14/63 anonim ***** válasza:
93%
Most egy lábát vagy kettőt? Mert egy lábbal egy spéci protezissel meg futni is lehet.
2019. dec. 6. 11:19
 15/63 anonim ***** válasza:
64%

Nem, soha.

Egy férfit ismerek, aki az egyiket vesztette el, tértől lefele és a kollégái nem tudják. nagyon profi cucc van rajta, full normálisan tud járni, sportol stb. Hosszú nadrágban meg nem mondanád róla. Viszont ruha nélkül kiábrándító, nem szexi, számomra soha, soha!!

2019. dec. 6. 11:20
 16/63 anonim ***** válasza:
24%
Engem is érdekelne, hogy hányat.
2019. dec. 6. 11:22
 17/63 anonim ***** válasza:
26%

Még olyan nők is , akiknek pl.20 éves boldog háasság után, mondjuk stroke miatt időlegeaen lebénül,ágyhoz kötődik, állandó ápolást és felügyeletet igényel a férjük, egy idő után arról számolnak be, hogy bár szeretik a férjüket és szívesen gondoskodnak róla, de lassacskán,szinte észre vétlenül átlakul a kapcsolat egy ilyen helyzetben, és azon kapják magukat, hogy nem tudnak szenvedélyesen,,férfiként tekinteni a férjükre, hanem amolyan gondoskodó anyuka-ápolónő félének érzik magukat, a férjüket meg egy kedves páciensnek, akikért feleősséget éreznek. A szerelem eltűnik/kihűl. Hangsúlyozom 20 éves háasságokban, ahol addig a férj volt a családfő minden tekintetben.

Ez egy létező jelenség.

Hát még mi történne ha eleve egy féllábú emberrel jönne össze az ember lánya.Meddig tartana a szerelem?1hónap?2hónap? A belső értékek és érdeklődési kör stb.persze hosszabb távon is összetartaná őket ha a nő lemondana a férfiasság,szenvedély,minőségi szex és aktív időtöltésről. De akkor nem lenne boldog, csupán egy jófej "bátyja",lenne. Csak a pasi "járna jól", átvitt értelemben persze.

2019. dec. 6. 11:27
 18/63 anonim ***** válasza:
84%
Én ismerek egy srácot aki egy balesetben elvesztette az egyik lábát. De mű lába van, kicsit biceg de ha nem tudja az ember akkor észre sem veszi. Egész helyes is, vele el tudnám képzelni. De olyannal akinél nem lehetséges a protézis és kerekes székhez van kötve nekem se menne mert nem akarok az ápolónője lenni.
2019. dec. 6. 11:38
 19/63 anonim ***** válasza:
12%

Soha nem jönnék össze fogyatékossal.

Miért kell amúgy az ilyen kérdésekre adott válaszokat értékelni? nem egyetértek/ nem értek gomb van. Feltettek egy kérdést, amire leírjuk hogy igen/nem. Mindkét válasz hasznos. Vicc ez az oldal.

2019. dec. 6. 11:42
 20/63 anonim ***** válasza:
76%

Az amúgy feltűnt h nem fogyatekosrol van szó, hanem csak a lába hiányzik? Miért kéne már fürdeni, a seggét törölni, etetni meg ilyenek? Bakker van keze, és az értelme ép! Elarulom, autot is tudnak vezetni még totál mozgasserultek is, sőt a toloszekbe is megtanulnak egyedül belülni. Sok közülük egyedül él és ellatja magát. Az meg, hogy a felső polcról nem tud valamit levenni... Hát, én se, mert 156 centi vagyok. Nyilván akkor engem se kellett volna elvennie senkinek, szegény férjem nem tudta :D

A kérdésre a válaszom h igen, ha minden más klappol, egy hullamhosszon vagyunk es amúgy tetszik. A ferjemet se hagynám el, ha elveszitene a lábát.

31N

2019. dec. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!