Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan férfivel, aki elveszítette a lábát?

Figyelt kérdés

2019. dec. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
90%
30: hasznalhatja a nyelve melle a kezet vagy eppen egy vibratort is, es akkor mindjart nem csak csiklos orgazmus. Ne legyunk mar fantaziatlanok :D nem mondom h pont ugyanolyan, de siman lehet kielegito. A pasik egy resze meg farokkal se tud kielegiteni egy not, hiaba lenne fizikailag képes ra :D
2019. dec. 6. 12:12
 32/63 anonim ***** válasza:
14%
31, jaj nekem ne magyarázd... Ezért szexelek az első max második randin, és általában öltözök fel 5 perc után. Vic, hogy nem tudnak dugni. Van fantáziám, nem kell félteni, de ennyi erővel nővel is lehetnék. Egy farok más mint egy dildó vagy vibri. Látod te is, hogy egy testileg ép férfi se tud dugni, akkor láb nélkül? Na ennyit erről.
2019. dec. 6. 12:16
 33/63 anonim ***** válasza:
88%
32: persze h mas. De ha megvan az erzelmi vonal, meg amugy a vonzodas, akkor csak emiatt nem passzolnek. Max en lennek felül :D
2019. dec. 6. 12:21
 34/63 anonim ***** válasza:
90%
Én osszejonnek vele, ha annyira vonzodnek hozzá. A párom sem hagynám el, ha neadjisten elveszitene a lábait. Utolsónak pedig üzenem, hogy nem a farka hiányzik, hanem a lábai, szóval lehet vele bármit csinálni, maximum ő lesz alul.
2019. dec. 6. 12:23
 35/63 anonim ***** válasza:
93%
A 47%-os egy lúzer pasi aki nőnek adja ki magát. Egyik nap még sír meg rinyál hogy egy nő se jön össze vele meg a nőket ostorozza, másnap (pl most is) meg hirtelen csaj lesz és a hozzá hasonló pasikat trollkodja.
2019. dec. 6. 12:28
 36/63 anonim ***** válasza:
22%

Furik vagytok, lehet ő alul, de abból sincs túl sok póz, nekem unalmas lenne.

Nem vagyok férfi és nagyon keverhetsz valakivel.

2019. dec. 6. 12:31
 37/63 anonim ***** válasza:
75%

Ezek a kommentek bebizonyították hogy az emberiség megérett a kipusztulástra, és hogy az emberek és az állatok csak kinézetre külömböznek... Én láttam már elképesztő dolgokat. Amik tényleg elképesztőek voltak. Például egy lánynak konkrétan az alsó teste nem volt meg, és kínában él sportoló. Megtanult ezzel élni. Ha meg megtanult, nem kell ellátni. A szex meg... Hát... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a férfi is tud alul lenni láb nélkül... Vagy fél lábbal is felül. Én csodálom az ilyen embereket, akik a végtag hiányuk ellenére is simán boldogulnak. Akik meg végtag hiány ellenére nem tudnak, azokat persze elítélem. De ha tenni akar ellene, annak segítek.

Mindenki elszégyellhetné magát. És igen. Én már jártam ilyen emberrel. És nem a betegségei miatt lett vége.

2019. dec. 6. 12:33
 38/63 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, milyen undorító válaszok születtek. Azt felejtik el ezek az emberek, hogy ők is bármikor elveszíthetik a lábukat egy autóbalesetben. Persze, ha ők lesznek betegek, akkor mindenki fogadja el őket úgy, ahogy vannak. Nézzetek már tükörbe! Milyen emberek vagytok? Egy dolog, hogy nem jönnétek vele össze, de hogy lehet ilyen hangnemben beszélni egy másik emberről? Mondom ezt nőként.
2019. dec. 6. 12:48
 39/63 anonim ***** válasza:
89%
Hát én inkább összejönnék lábhiányossal mint agyhiányossal. Akik wc-re akarják ültetni meg fürdetni a féllábút, ők vagy annyira izomtalanok és gyenguszok, vagy annyira sötétek hogy nem tudják elképzelni hogy meg lehet oldani fél lábbal is. Pl nekem mikor fekvőgipszem volt, simán tudtam alap dolgokat csinálni mivel egy egészséges erős lábam rendelkezésre állt. Ha választani kell egy taszító buta nagyképű hülye között és egy tök szimpi vonzó ember között akinek fél lába van akkor nyilván az utóbbi... Hülyével még beszélgetni se lehet.
2019. dec. 6. 12:56
 40/63 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem, hogy ki a szánalmas, azt inkább hagyjuk...

Ha neked nem lesz lábad, veled mi lesz?

2019. dec. 6. 13:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!