Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan férfivel, aki
elveszítette a lábát?
Azért vannak különböző "fokozatai" a végtaghiánynak, pl nem mindegy, hogy valakinek térd alatt hiányzik a lába és protézissel 99,9%-ban úgy él, mint egy teljesen egészséges ember, akár még sportol is (lásd: paralimpikonok), vagy mondjuk a teljes lába hiányzik, protézist nem tud/akar használni, tolószékben van és a vécére sem tud egyedül ráülni és ha nem is tőlem várja a segítséget, akkor is minimum egy ápoló részéről egész napos gondozásra szorul. Az sem mindegy, hogy pl egy balesetben vesztette el a lábát, amiből felépült és kvázi ugyanolyan egészséges emberként él tovább, mint amilyen előtte volt, csak fél lábbal, vagy valami krónikus, gyógyíthatatlan betegség miatt vágták le neki (pl cukorbetegség), ami miatt szenvedés az élete és rendszeres kórházi kezelést igényel. Részemről az első eset abszolút nem lenne gond, ha amúgy ez az egyetlen "negatívuma" valakinek, a másodikat sajnálom, de nem valószínű, hogy fiatal nőként bevállalnék egy ilyen párt.
2019. dec. 6. 11:44
20, Szia, nőként kérdezem hogy te mégis milyen szexuális életet képzelsz el vele. Nagy abszások nem lennének az biztos. Szerencsétlenkedne. Be tud ülni az autóba, kb 10x annyi idő alatt, mint egy normális ember. Kellene a halálnak. Inkább maszturbálnék életem végéig, mint egy ilyen.
2019. dec. 6. 11:46
Haha :D. Könnyes szemmel mondják ki a templomban hogy kitartanak jóban rosszban szívük választottja mellett, aztán meg ha beüt a szerencsétlenség akkor meg jön a rinya egyből hogy "nem akarom a kisöcsémet dugni", meg "nem akarom a bátyám kezét fogni".
Komolyan mondom a nők jóval inkább ösztönlények mint a férfiak.
2019. dec. 6. 11:49
Azert nehany no gusztustalan, ahogy fogalmaz. Ugy beszeltek rola, mint egy utolso leprasrol. Szivetek joga kikkel jonnetek ossze, de nezzetek tukorbe, en meg elobb veszitem el a labam, mint, hogy egy ilyen okadek banat nokkel hozzon ossze sors, mint itt nehanyan.
2019. dec. 6. 11:51
22, nem az ehhez a témához valo hozzáállásod, hanem a stílusod miatt neked valószínűleg nem is fog más jutni.
Elfogadható válasz a nem, de az, hogy itt olyanok okoskodnak ebben a témában, akik még nem is láttak ilyen embert, az felháborító.
2019. dec. 6. 11:51
A mai világban 😂? Ne viccelj ezek már! Ennél kevesebb hibákkal sem jut sokaknak nő:
- nincs diplomád - proli iskolázatlan vagy
- nincs lakásos - mamahoteles életképtelen lúzer
- 180 cm alatt vagy - kerti törpe
- 15 cm a farkad - átlagos szar vagy
- 85 kg vagy több vagy - dagadék mert manapság 70 kg az ideál
- nincs ecset fejed - nem vagy trendi
- normal ruhákba jársz - unalmas vagy
Stb...stb
Aki fogyatékos mert nincs lába annak mennyi esélye lehet, úgy hogy egy egészséges 30 éves szűz emberekkel van tele a világ. Nekik se jut barátnő
2019. dec. 6. 11:54
# 25, ahhha. Engem jól kinéző férfiak dugnak, nem fogyatékosok. Nálam alap elvárás a jó szex nagy mérettel, jó külső. Mi a halált kezdjek egy nyomorékkal? Szánalmas vagy. Én írtam, hogy ismerek olyat, akinek az egyik lába ,mű és senki nem tudja. Láttam nadrág nélkül. Úgy benedvesedtem, hogy majdnem rámásztam. jah nem. Undorító volt.
2019. dec. 6. 11:56
Utolso egy szaros troll. Csak eleg szarul csinalja.
2019. dec. 6. 12:02
27: alapvetően mas az ertekrendunk. Engem nem "ferfiak dugnak", hanen a férjemmel szexelek, akit szeretek, es akit akkor se hagynek el, ha egy balesetben elvesztene a labat. Nem tudom elkepzelni h emiatt ne kivannam. A hogyanrol meg annyit, hogy mindent meg lehet oldani. Van laba, es igen jo az agyban, ennek pedig része az is h szajjal is siman kielegit. Ez pedig pl lab nelkul is menne neki. De biztos van még lehetoseg, nem tudom, nem probaltam. Tuti nem passzolnek emiatt. Eleve ha a kérdés felmerul akkor a vonzalom mqr ugye adott.
2019. dec. 6. 12:05
29, érdekes, hogy nő létedre írod a szájjal való kielégítést. Ha neked ugyanolyan a csiklós orgazmus, mint egy kőkemény vad szex, ahol konkrétan az agyadat//lelkedet is bsszák és beleremegsz, fél óráig járni sem bírsz, akkor jó neked. Nekem ég és föld a kettő. Nekem a csiklós orgazmus olyan, hogy oké, akkor kezdjük már el rendesen.
2019. dec. 6. 12:08
Kapcsolódó kérdések: