Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elvárásaim lehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaim lehetnek?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Ezekkel a tulajdonságokkal, erényekkel, dolgokkal rendelkezem, és nem értem, miért nem találok magamnak megfelelő párt.

- Értelmes, tanult lány vagyok

- Nyelvvizsgám van, jogosítványom is, 18 éves korom óta

- Saját házban élek, mely szép, rendezett, modern. A házat örököltem, de az összes bútor, az állaga már az én pénzemből olyan, amilyen.

- Van spórolt pénzem iskola mellett is

- Formás, sportos alakom van

- Nem sminkelem magam túlzottan, a természetesség híve vagyok, jó, szép vonásaim vannak mások szerint

- Nem öltözöm drága ruhákba, de sosem vagyok slampos

- Belsőre pedig kedves, segítőkész, empatikus, jószívű, vidám, figyelmes, megfontolt, szerethető, szerető vagyok.

- Prűd sem vagyok, párkapcsolataim során a maxot tettem bele mindig.

- Hétköznapi dolgok érdekelnek, mozi, színház, könyv, zene, konyha. Nem drogozom, nem szoktam részegre inni magam, nem volt futó kalandom, csak komoly kapcsolatom.

Nem vagyok főnyeremény, nem erre szeretném kiélezni a dolgot, ne értsetek félre. Nincsenek nagy igényeim.

Annyit szeretnék, hogy a párom 180 centiméter felett legyen. Ez az egyedüli külső "elvárásom".

Belsőre pedig tudjak rá férfiként tekinteni, és szeressen, becsüljön meg, legyen velem őszinte. Szeretnék egy őszinte szerető férfit, aki minden téren passzol hozzám, akire számíthatok a jövőmet illetően.

Nem érdekel a test, az izmok, a pénz, a vagyon, az iskolák. Egyszerűen fogjon meg. Ugye nem a 180cm a baj?

Hol próbáljak hozzám hasonló értékrendű férfiakkal ismerkedni? Milyen elvárásaim lehetnek?

23/L

Bp

2019. dec. 2. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:43

"amennyit és arra a lakásra költöttem a spórolt pénzemből."

EZ SZERINTEM NEM ÚGY VOLT,EGY KIS ETYE PETYÉÉRT.BÁRMELYK FÉRFI MEGCSINÁLJA..

2019. dec. 2. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Szép estét Neked is!

Szerintem átlagos, viszonylag lelkiismeretes lány vagy. Gondolom nem egy szegény családban nőttél fel ha 23 évesen már lakásod van és 18 évesen már jogosítványod és nyelvvizsgád is meglett. Nem szeretnék a negatívumokra öszpontosítani, de azért kikérném egy ismerősöd véleményét is, mert az én társasági körömben egy ilyen jellemmel rendelkező lánynak nem kell ilyen kérdéseket feltennie. Csak kiteszi a lábát az ajtón és máris körbezsongják őket a férfiak. Ha te segítség nélkül nem tudsz férfiakkal ismerkedni akkor vagy nem feltétlenül igazak az állításaid vagy túl válogatós vagy.

Én személy szerint arra tippelek, hogy nem a te súlycsoportodban próbálsz ismerkedni. Mivel majdnem mindent a feneked alá tettek, könnyű azt hinni, hogy (csakis) te dolgoztál meg mindenért. Az igaz, hogy te vizsgáztál a nyelvvizsgán is, a jogsiért is, de soknak ez nem azért nem adatott meg mert buták, hanem csak mert nem volt aki anyagilag támogassa őket.

Azt tanácsolom, hogy ne az elvárásaidra koncentrálj, hanem arra, hogy te mit tudsz nyújtani...és ezt nem feltétlenül a párkapcsolatokra értem. Ha a körülötted levőkkel emberségesen bánsz, pozitív a kisugárzásod akkor előbb-utóbb hasonló emberek fognak körülvenni.

2019. dec. 2. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Fantasztikus! Hozzád költözhetek?
2019. dec. 2. 23:21
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük, hogy leírtad az érdemeidet és hogy milyen sokra vitted 23 évesen, ettől sokkal értékesebb ember lettél.
2019. dec. 3. 04:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég vicces emberek vannak erre. Most komolyan az a baj, hogy valaki örökölt egy lakást? :D Tiszta szánalom. Nekem a szüleim "tolták a seggem alá" egy lakást. És? Ettől miért érnek kevesebbet? Örülök neki, hogy megtehettek, hálás vagyok nekik, cserébe normálisan tanultam, normális munkám van, támogatom a családom amennyire tudom. Ha nekem lenne gyerekem és megtehetnrm, én is vennék neki lakást.

Kérdező: engem meglep, hogy nem találsz partnert. Én is hasonló vagyok, meg csak kifejezetten nem is szép, de talán ronda sem, ennek ellenére sosem volt gondom társtalálással. Meg csak keresnem se kellett soha, elég volt nyitott szemmel járni és megragadni a lehetőséget.

Valószínűleg csak van valami extra elvárásod, amit nem tudnak megugrani a férfiak.

2019. dec. 3. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem azzal van a gond, hogy örökölt egy lakást, hanem azzal, hogy ezt is az érdemei közé sorolja...arról meg ne is beszéljünk, hogy negatívumokat nem is írt. Feltételezhetném, hogy nincs is neki olyan de akkor nem értem miért van szükség erre a kérdésre. Nem áll össze a kép.
2019. dec. 3. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"ezt is az érdemei közé sorolja"

Nem hiszem, hogy érdemként sorolta volna fel. Inkább csak előnyként. Nem hátrány, ha valaki nem a szüleinél él, és mikor pasit akar felvinni meg szexelni akar egy jót, akkor nem a szülőket kell kerülgetni.

2019. dec. 3. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Természetesen előny az életben de nem párválasztáskor.

A kérdésben leírta, hogy milyen elvárásai lehetnek ha az említett előnyökkel/adottságokkal rendelkezik. Az, hogy van egy lakása tényleg szuper dolog de nem mond el semmit sem róla. Mivel megemlítette azt jelenti, hogy fontos neki és hozzájárult az elvárásainak a formálásában...ami szerintem helytelen. Ha ő vette volna akkor az tényleg pozitívum lenne és növelhetné az elvárásait de így csak simán szerencsés.

2019. dec. 3. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!