Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elvárásaim lehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaim lehetnek?

Figyelt kérdés

Szép estét!

Ezekkel a tulajdonságokkal, erényekkel, dolgokkal rendelkezem, és nem értem, miért nem találok magamnak megfelelő párt.

- Értelmes, tanult lány vagyok

- Nyelvvizsgám van, jogosítványom is, 18 éves korom óta

- Saját házban élek, mely szép, rendezett, modern. A házat örököltem, de az összes bútor, az állaga már az én pénzemből olyan, amilyen.

- Van spórolt pénzem iskola mellett is

- Formás, sportos alakom van

- Nem sminkelem magam túlzottan, a természetesség híve vagyok, jó, szép vonásaim vannak mások szerint

- Nem öltözöm drága ruhákba, de sosem vagyok slampos

- Belsőre pedig kedves, segítőkész, empatikus, jószívű, vidám, figyelmes, megfontolt, szerethető, szerető vagyok.

- Prűd sem vagyok, párkapcsolataim során a maxot tettem bele mindig.

- Hétköznapi dolgok érdekelnek, mozi, színház, könyv, zene, konyha. Nem drogozom, nem szoktam részegre inni magam, nem volt futó kalandom, csak komoly kapcsolatom.

Nem vagyok főnyeremény, nem erre szeretném kiélezni a dolgot, ne értsetek félre. Nincsenek nagy igényeim.

Annyit szeretnék, hogy a párom 180 centiméter felett legyen. Ez az egyedüli külső "elvárásom".

Belsőre pedig tudjak rá férfiként tekinteni, és szeressen, becsüljön meg, legyen velem őszinte. Szeretnék egy őszinte szerető férfit, aki minden téren passzol hozzám, akire számíthatok a jövőmet illetően.

Nem érdekel a test, az izmok, a pénz, a vagyon, az iskolák. Egyszerűen fogjon meg. Ugye nem a 180cm a baj?

Hol próbáljak hozzám hasonló értékrendű férfiakkal ismerkedni? Milyen elvárásaim lehetnek?

23/L

Bp

2019. dec. 2. 20:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Olyan jo volt olvasni hogy de szuper csajszi vagy, de a 180 nal elvesztettel. Remelem megkapod azt a pasit aki magas. Ha csak ennyit varsz el....
2019. dec. 2. 20:08
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

az, hogy nem drogozol azért visszaveti a dolgokat.

amúgy a legtöbb ember nem így paraméterek alapján keres valakit. szóval nem aza gond, hogy nemnelég nagy a házad pl :D

meg azt nemnírtad le, hogy te nem találsz olyat. vagy te nem jössz be nekik.

2019. dec. 2. 20:13
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem túl tökéletesen irtad le magad,ez szerintem elég nagy baj.
2019. dec. 2. 20:18
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen beképzelt lányként nagyjából semmilyenek.
2019. dec. 2. 20:26
 5/18 A kérdező kommentje:

Beképzelt lennék valóban? Vagy a mai elkorcsosult világunkban talán ritkább az értékes ember?

Melyik sorom veri ki a biztosítékot? A 180 centi, vagy a csinos?

2019. dec. 2. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
1%

"Saját házban élek, mely szép, rendezett, modern. A házat örököltem"

Aha, és miért nem vetted ahogy más normális emberek teszik? Ja mert az nem jön ki egész nap a szoliban áldogálva vagy pultosként? Különben meg hiába is írod le a kamu elvárásaidat, úgyis azt fogod nézni hogy kitől mit örökölhetsz amire aztán verheted a melled nagy büszkén -.-"

2019. dec. 2. 20:33
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Azért tűnsz (vagy az is vagy) beképzeltnek, mert egy árva rossz tulajdonságot nem írtál magadról, ami pedig mindenkinek van. :)
2019. dec. 2. 20:39
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem értem ezt a sok keserűséget. Szoliban életemben ötször ha voltam, műkörmöm, műszempillám sosem volt, edzeni is otthon edzek, amikor kedvem van, általában futok.

Nem pultosként dolgozom. Egyetemen tanulok, emellett pedig gyakornoki munkát végzek heti 20-25 órában.

23 évesen nem hiszem, hogy sok ember fel tud mutatni akár csak annyit, amennyit és arra a lakásra költöttem a spórolt pénzemből. Nem érzem gáznak, hogy egyetem mellett nem volt felesleges 20 millióm lakást venni, a szüleim viszont egy romos lakással tudtak segíteni, amit úgy alakíthattam, ahogy akartam.

2019. dec. 2. 20:43
 9/18 anonim ***** válasza:
13%

ma 20:33-nak igaza van.

"Saját házban élek, mely szép, rendezett, modern. A házat örököltem"

Az igazi nő az megdolgozik a saját lakásért és nem várja el hogy a feneke alá tolják..

2019. dec. 2. 20:49
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Trollszag terjeng errefelé. Szerintem fake a kérdés.
2019. dec. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!