Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a testesebb férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a testesebb férfiaknak tetszem, nagy elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

Eléggé vékony alkatú vagyok, és a vékony vagy normál testalkatú férfiak jönnek be.

Mégis csak azt hallom vissza, hogy ennek vagy annak a duci pasinak tetszem.

Jó érzés, hogy tetszem valakinek, de nem fogok összejönni olyannal, akihez nem tudok vonzódni, így az esélyt is hiába adnám meg.

Ezt nem várhatja el tőlem senki.

Csak annyit szeretnék, hogy egy olyan férfi legyen a párom, akihez vonzódni tudok, ne cigizzen és ne igyon.

Van még esélyem egy normális párkapcsolatra és családra? 27N

2019. jún. 28. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem is értem mit nem tudnál azon élvezni, ahogy egy husi maga alá temet az ágyban... :D
2019. jún. 28. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ismeredes folyamán próbáld valahogy kiszűrni, hogy ne dohányozzon, vagy épp ne legyen elhízott. Hátha akkor nem jelentkeznek olyan túlsúllyal ebbe a csoportba tartozok.. :)
2019. jún. 28. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Átélheted, hogy milyen férfinak lenni... :D
2019. jún. 28. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Cserélhetünk 😀Nekem a ducik jonnek a nagy darab alkatuak

Erre mindig alacsonyabb 175 körüli és vékony vagy izmos pasiknak tetszem

2019. jún. 28. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jah és hasonló korosztály

31vagyok

2019. jún. 28. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"vékony vagy normál testalkatú férfiak jönnek be."

MINDENKINEK az jön be (ha mellé izmos is), szóval ez nem egy kirívó "elvárás".

2019. jún. 28. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Tehát 2 elvárásod van:

○ ne folyjon le a székről

○ be legyen szenvedélybeteg

Ez az ALAP minden igényes nőnél:)

2019. jún. 28. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Vagy nem vagy vékony, csak azt hiszed, vagy valami más a gond.
2019. jún. 28. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
én cigizek és iszok és és nem cigizek és nem iszok és néha sportos az alkatom néha meg nem, néha meg akarom ölni az exem néha nem, néha a legjobb ember a legrosszabb és fordítva, lehet összejössz egy nemdohányzóval és együtt szoktok rá, lehet együtt lesztek alkeszek, lehet ez fordítva is, bármikor otthagyhat a leghűségesebb ember és lehet hogy a leghűtlenebb pont kitart melletted ilyen szar világ ez xd
2019. jún. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!