Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz az előnytelen külsejű férfiaknak az ismerkedés?
Persze hogy az, minden férfinak nehéz. Aki nőből van az teljesen mással szembesül a társkeresőkön.
Mondjuk ők sincsenek jobb helyzetben, sok hülye férfi majdnem mindenki a szexre utazik... :D
Igen, sajnos nekünk rondáknak lehetlen.
A haverodat azért irigylem, ha tényleg képes jófej lenni még ezek után. Én szinte nem is tudok már örömet érezni.
30F
#7 Miért is nem, miféle előítélet ez? Még csak nem is láttad!
Érdekesek ezek a nők, egyszer azt írják, hogy nekik az kell, hogy jobban megismerjenek valakit, és aztán döntenek. Máskor meg úgy formálnak véleményt valakiről, hogy szinte semmit nem tudnak róla, sőt még csak nem is látják. Milyen érdekes!
Igen, ez ilyen. Ha belegondolsz te sem jönnél össze vele, bármilyen rendes is. A többi nő is ugyanígy gondolkodik.
Én simán adtam volna neki esélyt csak ő mindig barátként nézett rám pedig csinos vagyok, most meg férjem van már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!