Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg megéri a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megéri a férfiaknak hogy egy nőre költsenek?

Figyelt kérdés

Kicsit hihetetlen nekem hogy sok férfi csomó pénzt költ nőkre. Nem tudom de lehet nem vagyok férfias emiatt de inkább szex nélkül maradok minthogy egy nőre költsek... Lehet az bármilyen csinos nő.

Persze most nem a pár száz esetleg ezer Ft-os colára, mozira, vacsira gondolok hanem a nagyon értékű dolgokra

2019. jún. 28. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Ez akkor jo ha viszonzott azaz ô sem rest venni neked egy órát vagx nyakláncot gyűrűt...
2019. jún. 28. 08:04
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Ez aztán végképp a te döntésed, nem másé.

Tőlem soha senki nem sajnált semmit, fillérb.szó férfival még nem hozott össze a sors, pedig 34 évesen azért láttam már egyet s màst, természetesen én sem tábla csokit adtam soha ajándékba.

2019. jún. 28. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem eri meg. Inkabb a ferfi koltse magara (kaja, sport, oktatas, ruha, kocsi, lakas) es maris jobb a pozicioja a noknel.
2019. jún. 28. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindenkinek éri meg, de nem is kötelező csinálni. Enélkül is lehet kapcsolatotot kialakítani, és rengeteg nő van, aki nem várja el, hogy a férfi egyoldalúan elhalmozza drága ajándékokkal.

Nekem az "azért nincs nőm, mert az drága" típusú általánosító kijelentések gyenge kifogásnak tűnnek. Igaz, hogy az ember tobbet költ, ha kapcsolatban van és rendszeresen jár programokra, stb. De van választék olyan nőkből, akik nem várják el, hogy mindent a férfi fizessen. A kapcsolatot két fél alakítja. Rajtad is múlik, ha csak arról szól, hogy drága cuccokat veszel a nőnek, és semmit nem kapsz cserébe.

2019. jún. 28. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Én is költök a páromra. Mindg kiderítem, milyen tech cuccra vágyik a kis kockám :) ez jobb esetben viszonzott dolog, rosszabb esetben tényleg felesleges.
2019. jún. 28. 10:32
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem maradj egyedül inkább ha ilyen fasssagokon agyalsz. Ha kölcsönös ez a dolog es szeretitek egymást nem nézi az ember ki mennyit költ a masikra. Anyagias egy szarrágó lehetsz!
2019. jún. 28. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
28%

Semmit nem értesz kérdező ugye?

Minden nőt meg kell fizetni!

Ha prostituált azért, ha a párod azért, ha a feleséged akkor meg azért!

Egyetlen egy, bár az sem ingyenes megoldás van: műnő...

2019. jún. 28. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már, a barátnődre akit szerelemből szeretnél, vagy a leendő gyerekeid anyjára sajnálnád a pénzt?

De jól is teszed, költs magadra mindent és legyél egyedül!

2019. jún. 28. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Akkor maradj szex nélkül, ha attól akit elvileg szeretsz, sajnálsz bármit is.

Nekünk párommal a második randi egy hosszú hétvége volt, tudta mennyire vágyom arra a helyre, érdekes, meg se fordult a fejében a filléreskedés, tény nem is tinédzser volt, 50-es férfi, igaz én sem kamasz.

Köszönjük, 5 éve együtt, együtt is élünk az elejétől.

Hidd el, nem minden férfi irigy, de a nők sem luxus dolgokra vágynak.

De te tudod.

Ajándékba pl mindig ékszert kapok, tudja, hogy szeretem.

De olyanra még nem jött haza, hogy nincs rendben a hàz, nincs főtt étel.

Tudod van egy bizonyos kor (nem vagyok öreg) amikor önzetlenül odaadsz 2-ből 3-at.

Addig míg erre nem jössz rá, jó szórakozást a bal kezedhez.

2019. jún. 28. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

"Tudod van egy bizonyos kor (nem vagyok öreg) amikor önzetlenül odaadsz 2-ből 3-at.

Addig míg erre nem jössz rá, jó szórakozást a bal kezedhez."

Tehát ha adsz valamit önzetlenül, akkor lesz nő. De érdekes, a prostinál is így van. Ő is pénzt vár önzetlenül, aztán ha adok akkor nem kell a bal kezemmel örömet okoznom.

2019. jún. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!