Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek ezzel? "Ha a nők is olyan intenzitással ajánlkoznának fel a férfiaknak, mint ahogy az fordítva történik, akkor a nők kegye messze nem lennének ennyire túlértékelve"?
"amíg egy nő naponta kap félreérthetetlen felkéréseket/felajánlásokat"
Ez az, ahogy egy gyakoris örökszűz képzeli el a nőket, nem a valóság.
"83%-os"
Nem, ez nem erről szól, nem ilyen béna dumák.. finom, burkolt, de egyértelmű utalások. Konkrétan napjába több is.. az összes ismerkedés dinamikája és minden finom gesztus mögött ez van, egyszerűen látom a szándékot. Az egész csak a szexre megy.
Ugyanakkor nők (én sem vagyok rossz pasi) és ugye sokszor nők vesznek körül, köszönhetően a lánytesóimnak, ami egyértelműen vonzó a nők számára, hiszen beindul a rivalizálás, mert nekik sem jön le egyből, hogy tesók vagyunk, csak birizgálja a csőrüket, hogy nem velük foglalkozom, hanem más lányokkal.. ezért néha nekem is nyomulnak csajok, de messze nem annyi mint nekik.. :D
És amikor én ezt kihasználom akkor a tesóm, főleg a fiatalabb mindig csesztet érte, hogy mit megyek el egy ilyennel.. ami egyrészt rosszul esik, mert bánt, hogy ítélkezik, másrészt pedig azért esik rosszul, mert ő mindig azzal jön, hogy magamtól csajozzak, ne annak a csajt akarjam meghódítani akinél már amúgy is jó vagyok.. és akkor erre szoktam neki mondani, hogy persze, könnyű neked, te nő vagy :D
válasza: de az más.
hát persze.....
menj el buszvezetőnek,
ők napi 3 luvnyát kapnak ;)
vidéken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!