Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz párom ha "magasak az elvárásaim"?
Az ilyen rinyálós kérdésnek úgy őszintén mi értelme van?
Éhes disznó is makkal álmodik.
Ha te ronda vagy, akkor miért akarsz szép és vonzó nőt?
Szüleid nem tanították meg neked, hogy csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér?
Itt erre a helyzetre lefordítva, ha te ronda vagy, akkor max csak az átlagos külsejű lányokról álmodozhatsz.
Teljesen megértelek, kérdező. Van egy társadalmi félreértés, miszerint ha valaki csúnya, akkor neki is ösztönből a csúnya emberek tetszenek. Annyira abszurd, amennyira annak hangzik, nem is értem, hogy jutott ez bárkinek is az eszébe.
Ugyanakkor a válaszadóknak is igazuk van, mert hát ugyanúgy, ahogy neked nem tetszenek a csúnya emberek, így sem a szép embereknek, sem a többi csúnya embernek sem tetszenek a csúnya emberek. Patthelyzet.
A válaszadóktól csak annyit kérdeznék mindenesetre: ha összejönne kényszerből egy a kérdezőhöz (vagy egyébként hozzám is) hasonló ember egy szintén csúnya párral, akihez egyértelműen nem tud vonzódni, akkor meg az lenne a probléma, hogy hülyíti a párját, meg kihasználja, ugye? Csak mert ez szokott menni rendszeresen a kommentek közt. "Hagyd ott, ha nem vonzódsz hozzá, csak átvered őt, gusztustalan vagy." Na jó, és akkor mi mást kellene tenni? Egyedül leélni egy életet, majd magányosan megdögleni? Vagy mi az alapkoncepció? Csak mert a közhiedelemmel ellentétben az "igények" sem úgy működnek, hogy odamegyek a kis elvárás-generátoromhoz és letekerek egy gombot, vagy két percig erősen koncentrálok és hirtelen a semmiből természetfeletti késztetést érzek, hogy találjak magamnak egy 40-es, fogatlan, elhízott, alpári cigányasszonyt.
Ja, meg ahogy ezt írtam, még két dolog eszembe jutott.
1) Hol marad most hirtelen a "szépség relatív" c. örökbecsű? Vagy az csak nőkre vonatkozik?
2) Hol marad az, hogy nem szabad az embereket kategorizálni? Vagy az csak szép emberekre érvényes? Léteznek szép emberek és csúnya emberek, és itt kimerül? Na de akkor meg nem lép életbe az 1)-es pont?...
De ha teszel ellene.
Mit tudsz nyùjtani a fullos pàrodnak tètelesen,mièrt tèged válasszon?
Emellett èpits karriert,menj edzeni,tàplàlkozz megfelelően,fodràsz,ruhatàr frissitès,soft skillek.
Na ezeket fejleszd utàna ismerkedj addig ne.
#6 " Egyedül leélni egy életet, majd magányosan megdögleni?"
Miért ne? Ha neked is ennyire nehéz felfogni, hogy vannak akik alapból nem felszínesek. Nem arról van szó hogy bele kell menni ilyen "ló nincs szamár is jó" kapcsolatba, ezt mégis ki állította itt? Van aki alapból nem csak ilyen felszínes szempontok alapján ítél, vonzó lehet egy kevésbé esztétikus ember is mondjuk más pozitív tulajdonságai alapján, pl. vicces, jófej, értelmes. Ha valakinek csak a rinyálás megy, "mert ő ne annyira szép", abban mégis mi a vonzó? Milyen oka kéne legyen egy nőnek, amiért szeressen egy rinyagépet? Ha nem egy rinyára alapulna a kérdés, hanem olyan problémát vetne fel amivel lehet kezdeni valamit, az már teljesen más. Az ilyen "ronda vagyok, nem kellek senkinek" című rinyával egyszerűen nincs mit kezdeni
"1) Hol marad most hirtelen a "szépség relatív" c. örökbecsű? Vagy az csak nőkre vonatkozik?"
Ezt most akkor itt a válaszolóknak akartad írni, vagy a kérdezőnek? Nem tudom, hogy vagy vele, de amikor valaki kijelenti anonimban magáról, hogy nem szép, akkor valahogy így képzelem el, példa:
Azt nem tudom, hogy mennyire reálisan ítéli meg magát valaki, de gondolom komoly oka kell legyen arra, hogy ilyesmit állít magáról. Máskülönben nem dobálózna ilyen önítéletekkel. Azt te sem gondolod komolyan, hogy a szépség relatív duma minden emberről azt állítaná, hogy szép. Lehet, hogy az emberek valamennyire eltérően ítélik meg a szépséget, de abban a legtöbben egyet értenek, hogy egy igazán ápolt, ízléses és igényes férfiak és nők, akik adnak magukra, azokat általánosságban szépeknek és vonzónak tartják. Olyan is van, hogy mindenki egyetért abban, hogy egy illető személy nem szép, sőt visszataszító. Ilyen szélsőségekben nem igazán lehet beszélni szubjektíven eltérő véleményekről.
"2) Hol marad az, hogy nem szabad az embereket kategorizálni?"
Ezt a kérdezőnek írod, vagy a válaszolóknak? Én úgy látom, hogy a kérdező az, aki valamilyen okból bekategorizálta magát, erről a válaszolók tehetnének? Láthatatlanba noszogassák, hogy "ne búsulj fiam, szép vagy"?
@8
"Nem arról van szó hogy bele kell menni ilyen "ló nincs szamár is jó" kapcsolatba, ezt mégis ki állította itt?"
Márpedig ebből szerinted mi más lenne? Igen, lehet kedvelni embert azért, mert... khmm... "pl. vicces, jófej, értelmes". És ha az általad linkelt "fickó vicces, jófej, értelmes", akkor már meg is mozgatja a fantáziádat? Ha összejönnél vele, akkor vonzódnál is hozzá? Nem, nem vonzódnál hozzá, így össze sem jönnél vele. Vonzalom alatt nem arra kell persze gondolni, hogy "na most azonnal megb*szom még az asztalt is", hanem hogy nem taszít.
"Milyen oka kéne legyen egy nőnek, amiért szeressen egy rinyagépet?"
Mert "pl. vicces, jófej, értelmes". Érdekes, engem is ezekkel a jelzőkkel szoktak illetni a nők, aztán -láss csodát!-, legfeljebb havernak lennék jó, ha én arra igényt tartanék. Jééé, hát nem tán azért, mert nem vagyok vonzó?! Mindemellett én is itt szoktam kiadni a frusztrációmat. Nyilván nőként a leghalványabb elképzelésetek nincs, milyen teljességgel kilátástalanul küzdeni, szóval nem hibáztatlak titeket, csak legalább megpróbálhatnátok megérteni, mennyire tönkreteszi az embert az állandó kudarcok sorozata. Photofeeler szerint 4-5 pont közti vagyok, lehet tehát rondának nevezni engem is. És ezek azok a képek, amiken csak az arcom látszik, a teljes alakosakról nem is érdemes szót ejteni.
"Azt te sem gondolod komolyan, hogy a szépség relatív duma minden emberről azt állítaná, hogy szép."
Én nem is. Ti gondoljátok komolyan, máskülönben nem dobálóznátok ezzel megállás nélkül. Márpedig én a "szépség relatív" kétszavas megállapításban nem találom azt a részt, amikor fel vannak sorolva az automatikusan kizáró tényezők. Tehát igen, SZERINTETEK megvan mindenkiben a szépség.
"Én úgy látom, hogy a kérdező az, aki valamilyen okból bekategorizálta magát, erről a válaszolók tehetnének?"
De hát... pont két sorral feljebb írtad, hogy vannak kifejezetten csúnya és kifejezetten vonzó emberek. Akkor ez sem kategorizálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!