Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha baromi magasak az elvárásaim egy nőtől?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez fordítva szokott lenni, általában a nőknek vannak irreális elvárásaik, de egyszerűen nem tehetek róla, ez nálam pont fordítva van.

Nagyon magasak az elvárásaim, tehát elvárom, hogy egy nő legyen arcra szép, testre csinos és vékony, de legyenek közepes vagy nagy és feszes mellei és feneke, de egyáltalán ne legyen könnyűvérű, ne sminkelje kirívóan magát, hanem full normális legyen. Azt is elvárom, hogy legyen kedves, aranyos, intelligens, humoros és legalább egy diplomás közgazdász vagy jogász legyen, de az sem baj ha még ennél is piacképesebb szakmája van, mondjuk mérnök, mert én is az vagyok.

Mindezért cserébe csak annyit tudom, nyújtani, hogy átlagon felüli pasi vagyok és mérnök, de ezen kívül semmi extra.

Mit tegyek? Kezdjek el gyúrni? Ha ilyen Jason Stattham testet csinálnék magamnak azzal megnövelném az esélyeimet az ilyen álom csajoknál?

2017. okt. 13. 14:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Öööö, te most mobil telefont keresel vagy hölgyet?
2017. okt. 13. 14:06
 2/16 anonim ***** válasza:
99%
Az írásod alapján inkább átlagon aluli pasinak tűnsz, már bocs. Jobban mondva kritikán alulinak :D
2017. okt. 13. 14:11
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Egyetlen tulajdonságot sem említettél, ami ahhoz szükséges, hogy tartalmas, boldog és tartós kapcsolatod legyen. Ez mind külsőség. El vagy tévedve.
2017. okt. 13. 14:19
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Hupsz én ilyen vagyok, csak tanító diplomával, szóval már ki is estem! Nem baj, már hozzámentem egy közgazdászhoz, akinél ez nem volt hátrány, sőt!
2017. okt. 13. 14:24
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az öreg műugró külseje helyett inkább kommunikálnod kellene megtanulnod az emberekkel, mert abból amit leírtál, teljesen tudatlan vagy.
2017. okt. 13. 14:24
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
ne csinálj semmit
2017. okt. 13. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Én nem felelek meg az elvárásaidnak, de ilyen hozzáállással még nekem sem kellenél :)
2017. okt. 13. 14:28
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Ne aggódj...nekem is magasak az elvárásaim egy pasitól...

A legfontosabb, hogy az alsónadrágja megfelelően dudorodjon, elég feszes legyen...és soha az életében ne eresszen pocakot.

Tervezel, mert mérnök vagy, de a nőt a jövendőbelidet ne így képzeld el. Tuti egyszer olyanba leszel nagyon, de nagyon szerelmes aki egyáltalán nem olyan, mint aminek megálmodtad és akkor majd olvasd vissza ezt a kérdést.

Lazulj el, ne agyalj hanem ismerkedj, mert így sohasem leszel boldog, és egyszer csak megöregszel és jól meghalsz és rájössz (még a halál előtt:)), hogy erről-arról lemaradtál.

2017. okt. 13. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Hol él ez gyerekek :D.....
2017. okt. 13. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen no nem letezik, igy nem sok valasztasod van, egyedul fogsz meghalni.
2017. okt. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!