Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha baromi magasak az elvárásaim egy nőtől?
Tudom, hogy ez fordítva szokott lenni, általában a nőknek vannak irreális elvárásaik, de egyszerűen nem tehetek róla, ez nálam pont fordítva van.
Nagyon magasak az elvárásaim, tehát elvárom, hogy egy nő legyen arcra szép, testre csinos és vékony, de legyenek közepes vagy nagy és feszes mellei és feneke, de egyáltalán ne legyen könnyűvérű, ne sminkelje kirívóan magát, hanem full normális legyen. Azt is elvárom, hogy legyen kedves, aranyos, intelligens, humoros és legalább egy diplomás közgazdász vagy jogász legyen, de az sem baj ha még ennél is piacképesebb szakmája van, mondjuk mérnök, mert én is az vagyok.
Mindezért cserébe csak annyit tudom, nyújtani, hogy átlagon felüli pasi vagyok és mérnök, de ezen kívül semmi extra.
Mit tegyek? Kezdjek el gyúrni? Ha ilyen Jason Stattham testet csinálnék magamnak azzal megnövelném az esélyeimet az ilyen álom csajoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!