Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket az zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket az zavar, ha egy férfi nem szeret főzni, mosni, boltba járni és takarítani?

Figyelt kérdés

Mindet meg tudom csinálni, sőt néha szeretek főzni egy nőnek, de nem bírom ezt minden nap munka mellett..

Böven elég sok időt elvesz az életemből a munka, minek keressek pénzt, ha utána még csak hátra sem dőlhetek?

Heti háromszor jön takarítónő, ő a szennyesem is kimossa, kaját általában rendelni szoktam, bolti bevásárlást pedig úgy intézem, hogy melóhelyen megrendelem és este házhoz szállítják, mikor kell valami.

Ez elviselhető egy férfitól? Vagy ezt lustaságnak vennétek?

2019. nov. 19. 10:18
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Miért nektek mennyi idő felöltözni, cipőt húzni, és bezárni az ajtót? Kb 4-5perc..

Max nem veszed észre.

És két heti bevásárlás összeirására miért lenne sok 15perc? Nagyon is kevés.

2019. nov. 19. 17:06
 42/48 A kérdező kommentje:

Volt már barátnőm, ő örült neki, hogy kevés házimunkát kell végeznie.

Mint mondtam most már 5-ödször, ezeket mind én is elvégzem ha kell és el is tudom végezni, de mi a francnak, ha megcsinálja más kvázi ingyen?

Mármint havi 8-9órányi fizum..

2019. nov. 19. 17:08
 43/48 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok fogyatékos, 2 percnél nem több, de holnap lemérem.

Lista az, ami megvan 5 perc alatt. De elég, ha tudom, mit akarok enni, és csak leírom az összetevőket. Az 5 perc sincs.

2019. nov. 19. 17:55
 44/48 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg nagyon teszetosza vagy egyébként. Illetve csak magadnak ártasz ezzel az egésszel. Pontosan azért tart minden irreálisan sok ideig neked mert nulla gyakorlatod van benne. Nincs rendszered, lusta voltál kitapasztalni, hogy mit hogy a legegyszerűbb megcsinálni.

Főzésnél bevásárlásnál ez nagyon szépen kijön nálad például. Nem sok házimunkát kell végezni hanem okosan kell végezni. Tudod ki főzőcskézik minden nap 2 órát... Egyrészt megtanultam már egy csomó baromi egyszerű receptet amit 20 perc megcsinálni, másrészt tudom, hogy hogy lehet rövid időn belül akkora adag kaját megcsinálni, hogy abból kényelmesen lehessen lefagyasztani és elővenni amikor nincs kaja. Pontosan azért kell házimunkát végezni, hogy ne teljen minden háromszor annyi időbe mint kellene.

2019. nov. 19. 18:02
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 20-as vagyok. Mint mondtam, engem nem zavar, hogy ki hogy oldja meg a dolgait, nem vagyunk egyformák.

"Igen, heti 8-9 óra, ennyi idő alatt kb 45-50ezer ft-t keresek."

Ettől az "idő pénz" mentalitástól viszont felfordul a gyormrom. Ennyi erővel egy x perces szex után is benyújthatnád a számlát a nődnek, mert ennyi idő alatt y ezer ft-ot is kereshettél volna, de te nagy kegyesen rá áldoztad az időd. Dugja fel magának a pénzét az, akinek minden helyzetben csak ezen jár az esze. Persze mint említettem, nem vagyunk egyformák, biztos van, aki ezt is tolerálja.

46/48 anonim ***** válasza:
Ha volt már barátnőd aki őrült ezeknek a dolgoknak akkor mi a kérdés?
 47/48 A kérdező kommentje:

Nem az idő pénz a kulcs.

Hanem gondold már végig, van egy munkád, amit imádsz és vannak hobbijaid, amit szintén imádsz csinálni. Ha választhatnál melyiket csinálnád? Azt a munkát amit szeretsz és pénzt is keresel vele, vagy monoton elfoglaltságokat, mint pl mosás, takarítás, boltba járás.

Megtehetem, hogy a monoton dolgokat kiváltsam és még jól is jöjjek ki vele, miért ne tenném.

Azt meg még mindig nem értem miért sok idő 15 perc 2heti bevásárlás listáját kitalálni..

Azt pedig nyugodtan mérd le, hogy 5perc alatt nem jársz meg mindennel együtt egy kisboltot, még akkor sem, ha csak egy kenyér és egy tej kell onnan.. (ez volt a kiindulási pont.. -.-)

2019. nov. 19. 18:41
 48/48 A kérdező kommentje:

Volt már barátnőm, őt nem zavarta, miért ne lehetne kérdés, hogy másokat zavarna e?

Attól hogy egy nőt nem zavart, akkor nem zavar senkit vagy mi?

2019. nov. 19. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!