Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket az zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket az zavar, ha egy férfi nem szeret főzni, mosni, boltba járni és takarítani?

Figyelt kérdés

Mindet meg tudom csinálni, sőt néha szeretek főzni egy nőnek, de nem bírom ezt minden nap munka mellett..

Böven elég sok időt elvesz az életemből a munka, minek keressek pénzt, ha utána még csak hátra sem dőlhetek?

Heti háromszor jön takarítónő, ő a szennyesem is kimossa, kaját általában rendelni szoktam, bolti bevásárlást pedig úgy intézem, hogy melóhelyen megrendelem és este házhoz szállítják, mikor kell valami.

Ez elviselhető egy férfitól? Vagy ezt lustaságnak vennétek?

2019. nov. 19. 10:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Ja, bejárónőm azért nincs, mert nem szeretem ilyen szarokra elbaxni a pénzt. Akkor sem, ha 300-at, akkor sem, ha 3 milliót viszek haza.
2019. nov. 19. 11:30
 12/48 anonim ***** válasza:
92%
Nos lehet én vagyok az egyetlen itt akit zavarna ha egy idegen mosná a szennyesét. Én nem jönnék össze olyannal aki nem oldja meg magának a házimunkát. Engem zavarna ha egy idegen a személyes teremben pakolászna ugyanakkor nem vagyok házi cseléd. Olyan párt keresek akivel meg lehet ezt is osztani szépen okosan. Így lényegében nem zavarna, nem tartanám lustának de nem is jönnék össze ilyen férfival.
2019. nov. 19. 11:32
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jövendőbelid is dolgozni fog rendesen, napi 8 órában akkor igenis zavaró és nem elfogadható. Ő is fáradt lesz nem csak te... Ha akkor is fogadsz takarítónőt ha lesz párod, hogy ne a párodnak kelljen majd helyetted takarítani az más tészta.
2019. nov. 19. 11:32
 14/48 anonim ***** válasza:
88%

Lusta és igénytelen vagy. És ha majd lesz gyerek akkor hozzá meg dajkát fogsz hívni?

De ha egy milliót keresel, akkor van miből fizetni.

2019. nov. 19. 11:46
 15/48 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ez baromi taszító lenne és igen, szerintem lustaság.

Tegyük fel kosz van meg rendetlenség mert csináltunk valamit ami ezzel jár. Két opció van, vagy megvárom amíg 2 nap múlva jön a takarítónő, vagy megint csak én ganézok a pasi uán. Ez nagyjából minden házimunkára érvényes. Vagy napokig nézem a szutykot vagy megcsinálom én.

Bármennyit dolgozik is valaki én nem hiszem el, hogy nincs napi fél órája berakni egy mosást meg kiteregetni. Úgy is az lenne a vége, hogy ha mondjuk akarok normális kaját vacsorázni akkor nekem kell csinálni. Nyilván egy bundáskenyeret vagy egy rántottát nem fogok rendelni. Nekem annyira taszító amikor valaki inkább elkölt százezreket mint hogy rászánjon valamire napi fél órát az életéből. Én is 8-12 órákat dolgozom mégsincs szükségem arra, hogy fizessek másnak a házimunkáért. Nem azért mert jujj de szeretem csinálni elhiheted. Hanem mert egy normális háztartást fenntartani nem akkora energia.

2019. nov. 19. 12:19
 16/48 A kérdező kommentje:

Ha lenne barátnőm miért ne jönne takarítónő?

És miért lenne rendetlenség, ha pár napig nem jön a takarító, mondom, hogy magamtól is meg tudom csinálni, csak nincs kedvem ehhez folyton..

Azt is mondtam, hogy főzni is tudok, szoktam is nőknek, ha épp együtt vagyok valakivel, de semmi kedvem minden nap ezzel foglalkozni. Moziba is szeretek járni, mégsem ülök be minden nap másfél órára..

2019. nov. 19. 12:43
 17/48 A kérdező kommentje:

Meg a dajkát sem értem.

Ha lesz gyerekem akkor is inkább vele fogok foglalkozni a szabadidőmben, mint hogy pl a vc-t meg fürdöszobát pucoljam..

2019. nov. 19. 12:48
 18/48 anonim ***** válasza:
Van takarítónőnk, de azt a világért se engedném hogy a szennyesünket ő mossa. Furcsának találom az életviteled. Picit azért nekem lustaságnak tűnik. És nem az hogy takarítónő jár hozzád, mint írtam hozzánk is heti szinten, de azért hogy a mosást meg a bevásárlást se tudod elintézni, az azért nekem sok.
2019. nov. 19. 12:52
 19/48 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nem tudom?

Szerinted fogyatékos vagyok? Nem nagy tudomány egyik sem..

Viszont heti rengeteg időt el lehet cseszni boltban toporgással, sorban állással, szárítóra kipakolással stb. Minek?

Csak azt mondd meg, hogy minek?

1000 sokkal jobb dolgot tudok csinálni, aminek értelme is van. Pl tudok helyette edzeni, kocogni, sétálni egyet. Ha neked jobb inkább egy boltban sorban állni helyette, akkor tedd.. :D

2019. nov. 19. 12:56
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
Engem is zavarna, abszolút nem lenne kompatibilis az én beállítottságommal, ha összeköltözésre kerülne a sor. Nem vagyok valami takarításmániás, de szeretem, ha tisztaság van és nem okoz problémát ezt saját magamnak megoldani. Szeretem, ha minden az általam preferált módon, minőségben és a szerintem megfelelő tisztítószerekkel van takarítva, ki van alakítva a rendszer, hogy mikor, hogyan mosogatok, mosom a ruháim, teregetek, vasalok, takarítok, stb. Szeretem ezt a rendszert betartani és ha magam végzek mindent, akkor biztos lehetek benne, hogy pont úgy lett megcsinálva, ahogy én kitaláltam. Így elsorolva eléggé megszállottnak tűnök, de valójában heti pár óra az egész. Bevásárolni, főzni kifejezetten szeretek, ha lenne párom, akkor neki is szívesen főznék. Bejárónője viszont nem lennék senkinek és nem viselnék el egy takarítónőt sem a (közös) lakásomban. Felőlem mindenki úgy oldja meg a házimunkát, ahogy neki megfelelő, de párnak olyan férfit keresnék, aki hozzám hasonló beállítottságú.
2019. nov. 19. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!