Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha atlagos vagy szepnek mondott vagyok stb, akkor miert csak olyanok irhatnak tarskerin akik hàjasak fogatlanak igenytelenek?
A normalis pasik huzzàk halogatjàk a randit, kepesek honapokig chatlegetni csak, es nem unjàk (nekem a chat egy idegennel faraszto ha nem alakul semmi személyes)
Viszont akiket fentebb irtam az a réteg aki pl csunya v fogatlan vagy hàjas, szoval abszolut atlag alatti igenytelen iskolazatlan ember, azok meg tapadnak, hivnanak latni akarnak azonnal, le sem lehet öket kaparni.
4 éve ide jársz, meleg történetekkel
Kamus sztorikkal
És most azt mondod "téged zaklatnak"
Mesélj még
A testi igénytelenség undorító. Nem vagyunk egyformák, így a higiénés szükségleteinek sem azonosak.
De hogy a tájszólás is hiba, vagy szégyellni való legyen....!
Kérdező! Az ízes beszéd elfogadásának a képessége bőven intelligencia függő. Nem csak kis hazánkban fordul elő, de számtalan tőlünk nagyobb országban is. Pl. eltér egymástól a spanyol nyelv madridi, vagy mexikói változata. Vagy gondoljunk a tiroli németre.
Lehet, hogy a Veled ismerkedni akarók fizikálisan taszítóak, de mit érsz az önmagadról alkotott képpel, ha az unintelligenciád miatt Te sem tűnsz vonzónak. Talán ezt hiányolják az ápolt pasik.
Harag se legyen, a véleményem bántó voltát nem szándékos piszkálódással írtam.
Várom a lepontozást, úgy hogy
nem vagyok vidéki, reggel zuhanyoztam, és megvan az összes fogam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!