Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha atlagos vagy szepnek mondott vagyok stb, akkor miert csak olyanok irhatnak tarskerin akik hàjasak fogatlanak igenytelenek?

Figyelt kérdés

A normalis pasik huzzàk halogatjàk a randit, kepesek honapokig chatlegetni csak, es nem unjàk (nekem a chat egy idegennel faraszto ha nem alakul semmi személyes)

Viszont akiket fentebb irtam az a réteg aki pl csunya v fogatlan vagy hàjas, szoval abszolut atlag alatti igenytelen iskolazatlan ember, azok meg tapadnak, hivnanak latni akarnak azonnal, le sem lehet öket kaparni.

2019. nov. 16. 13:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Türelem. A kincskeresők is csak söröskupakot, meg szemetet találnak először, de ha elég kitartóak, megtalálják az aranypénzt.
2019. nov. 16. 14:47
 12/33 A kérdező kommentje:

Utolso te jarnal fogatlan szemölcsös gombàs körmü büdös banyàval?

Ha a vàlogatàst akarod megszüntetni kezdheted magaddal.

Okes akkor türelem :)

Habar nem vagyok az a nyugodt tipus sajnos

2019. nov. 16. 15:18
 13/33 anonim ***** válasza:

[link]

Egyrészt ezt ajánlanám figyelmedbe, kérdező, másrészt meg ne vedd személyednek szóló sértésnek, hogy az ilyenek nálad IS bepróbálkoznak, inkább tedd túl magad rajtuk azzal, hogy jól kiröhögöd őket. És koncentrálj arra, amit akarsz, amihez az az első lépés, hogy lehetőleg minél részletesebben letisztázod magadban, hogy

- milyen kapcsolatot

- milyen partnert

akarsz. Ebben a sorrendben. Próbáld meg elképzelni, hogy neked milyen típusú kapcsolat felelne meg, milyen fajta egymáshoz viszonyulás, miket csinálnátok, stb.

Ha már tudod, hogy mit NEM akarsz, az is jó, írd le magadnak a nem akart dolog pontos ellentétét, és kezdj el agyalni azon, hogy azt viszont milyennek, milyen formában képzelnéd el a valóságban, stb. stb.

2019. nov. 16. 15:23
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk férfiaknak lehet válogatni, ezt nem tudtad? :) Teszek én rá, hogy ki kivel jön össze, vagy szeretne összejönni. Én elvagyok a fényképezőmmel, sz.gépemmel, az nekem bőven elég. Ti csak játszatok ilyen társkeresősdit, aztán idegeskedjetek, hogy miért nem ez ír rám, miért az?16-os és mit tesznek a haverjaid,hogy bejöjjenek a nőknek?

Öltözködés,kondi,kiegészítők(óra,karlánc),

hajstílus?

2019. nov. 16. 15:27
 15/33 anonim ***** válasza:
Mutass képet kíváncsiak vagyunk?
2019. nov. 16. 15:27
 16/33 anonim ***** válasza:
Kérdező féltékeny egy ronda banyàra 🤣🤣🤣🤣😂
2019. nov. 16. 15:28
 17/33 anonim ***** válasza:

"Ti csak játszatok ilyen társkeresősdit, aztán idegeskedjetek, hogy miért nem ez ír rám, miért az?16-os és mit tesznek a haverjaid,hogy bejöjjenek a nőknek?

Öltözködés,kondi,kiegészítők(óra,karlánc),

hajstílus?"

Ez meg nem tudom, hogy került ide, ezt egy másik kérdéshez írtam.

2019. nov. 16. 15:28
 18/33 anonim ***** válasza:

De még is mit teszel?

Lógsz a neten és várod a csodát, hogy a számodra tökéletes férfi majd rádír?

Vagy eljársz valahová, a munkahelyeden meg a bolton kívül ahol esetleg megismerhetnél valakit élőben?

Illetve ahol élsz amerre jársz , csak mész mész jobbra balra és várod hátha valaki leszólít?

Teszel egyáltalán te magad bármit? Kezdeményeztél valaha is?

2019. nov. 16. 16:11
 19/33 A kérdező kommentje:

52%-os

Latom soha nem fog leesni ezert fàrasztom magam hogy Neked bepötyögöm. Nem a célszemélyt talàltad meg. Nem tudom kire asszocialsz de beszeld meg vele 4 szemközt.

Màs: az eletben nem akarok olyanba belefutni aki nös vagy bàrmi. Draga erre az idöm.

2019. nov. 16. 16:46
 20/33 anonim ***** válasza:
Amilyen a 7-es és a kérdező nem csodálom, hogy a normális férfiak kerülik őket :D Kinek kell ilyen egoista nő, aki teljesen el van szállva magától és lenéz másokat?
2019. nov. 16. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!