Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért a rondák (igénytelenek, ízlésficamosok) keresnek komoly kapcsolatot szinte mindig?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 12:26
1/5 anonim válasza:
Mert aki kicsit is szep annak nincs szuksege tarskeresore. A bolondok es a rondak vannak fent.
2/5 anonim válasza:
Mert Ők tudják értékelni a komoly kapcsolatot, mivel nincs lehetőségük 2 hetente váltogatni. Ami szerintem nem hátrány, és valószínűbb, hogy hamarabb és szépen kitudnak kupálódni, annyira, hogy később lehagyják a gyönyörű, ízléses, roppant igényes réteget. A veled született adottság nem egyenes arányos az igényességgel. Az sem mindegy, hogy milyen téren igényes valaki. Elég sokan adnak a külcsínyre, de egyébként meg retardáltak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem "született" rondákra gondolok, szerintem olyan nemigen van, vagyis sokkal ritkább, mint ahogy egyesek gondolják. Inkább azokra, akik tökjó pasik lehetnének, ha valamit kezdenének magukkal a puszta létezésen kívül. Elismerem, belső terén is létezik igénytelenség, de odáig nem jutok el, hogy ezt felmérjem, ha a külső határozottan nem vonz.
2017. szept. 23. 20:57
4/5 anonim válasza:
Azért mert - bármilyen hihetetlen számodra - azok is emberek és azoknak is vannak társas kapcsolatra igényeik.
Ha te a külső alapján ítélsz meg embereket és választasz társat, az a te szuverén jogod.
Egy társkeresőn bármilyen fényképet felrakhatsz, bármit írhatsz magadról abból semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Egy személyes találkozó és elbeszélgetés után már talán lehet következtetni dolgokra.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem teljesen így van, de sok ilyen van azért tényleg. Én pl fennvagyok a randivonalon, és kíváncsi voltam a konkurenciára ezért regiztem egy női fiókot is kép nélkül, hogy ne írjon rá senki. Nem kérkedni akarok, de olyan 30 km-es körzetemben (férfiszemmel legalábbis) volt olyan 3-4 normálisabb külsejű srác rajtam kívül (ha egyáltalán én annak számítok). De azért a női oldalról is lehet mondani, hogy sokan vannak igénytelenek bőven. Csak az a szép, hogy az igényesebb caajok a 10 évvel idősebbek leveleire válaszolnak, az igénytelenek, meg a velük egykorú igényesebb férfiakat akarják :S Nekem eddig egy csaj írt vissza, az is visszamondta a randit. Szóval (továbbra is, feltéve ha én nem számítok annak) még az igényesebb férfiak se elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!