Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk/férfiak tényleg nem vevők az ilyen lányokra?
Mostanában sokszor hallom és tapasztalom is sajnos a saját életemben, hogy a "mai fiúk/férfiak" nem törődnek a különlegesebb, bonyolultabb, mélyebb személyiségű lányokkal, akiket esetleg nehezebb megszerezni vagy többet "várnak" úgymond egy felszínes kapcsolatnál. Tényleg esélytelen, hogy ilyen lányként párt találjak, mert nem "pazarolnak rám időt" (Nem a külsőm jelent akadályt, sokan megnéznek, megbámulnak, de komolyabb szándékokkal rendelkező fiúk nem akadnak sajnos.)
18/l
A különleges személyiség számomra előny, sőt inkább elvárás, és az se baj, ha nem akar egyből ágyba bújni, ám ha túl sokat húzza az időt, azt nem szeretem, mert egyszer már pórul jártam úgy, hogy sokat vártam egy lányra, aztán a végén (amikorra már beleszerettem) kitalálta, hogy nem is akar semmit.
18/f
Azért tisztázzuk, hogy mit jelent a "különleges, bonyolult, mély személyiség". Ha ez azt takarja, hogy az illető egy hisztis és szeszélyes ember, aki valami mély akárminek hiszi magát, akkor értelemszerűen nem sok ember lesz vevő a dolgokra. Ha viszont az illető tényleg különleges és mély személyiség, akkor rengeteg jelentkező akad.
A gáz az, hogy szinte minden lány azt hiszi, hogy az első kategóriába tartozik, miközben a többség a másodikba.
Az meg, hogy egy komoly szándékú pasiba sem botlasz... Miért, akarsz egyáltalán komoly szándékú srácba botlani vagy a külső az elsődleges szempont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!