Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Gyakran mondjátok a lányokra azt, hogy aranyos/cuki? És ezekre a 'lányokra' tudtok nőként nézni? És mit takar ez?
Ismerkedek egy férfival és amikor sokat beszélgetünk és kis kedvességeket mondok vagy cselekszek
(pl fel akarom hívni, de ő pont hív és közlöm vele, hogy pont most akartam hívni, hogy sok sikert kívánjak erre meg erre. Vagy adok neki egy kis apróságot mert tudom, hogy szereti. Tudom kicsit furcsa, hogy adok valamit , de szeretek adni és mi már tényleg jól ismerjük a másikat), akkor mindig mondja, hogy milyen aranyos vagyok.
Nos, én ennek nagyon örülök csak múltkor úgy hangsúlyozta mintha egy kislánynak mondta volna és picit kétségbeestem, hogy mit is jelenthet ez.
Amúgy minden rendben van köztünk vonzódunk egymáshoz, kémia is megvan, mindent meg tudunk beszélni.
Szóval férfiak, gyakran mondjátok a nőkre?
Lemaradt:
Szóval férfiak, gyakran mondjátok a nőkre?
Vagy ez olyan természetes?
sztem teljesen pasifüggő. Én pl nem használom ezt a szót kb egyáltalán.
örülök h segíthettem xD
Nálam vannak az aranyos/"cuki" lányok és a komolyabb, nőies lányok. Na én az előbbire bukom, nem az utóbbira. Ettől függetlenül nyilván nőként nézek rá és nem úgy, mintha a lányom lenne.
Nem kombinálod túl a dolgot?
Köszönöm a válaszokat! :)
De lehet egy picit tényleg túlkombinálom :/ Csak megijedtem, hogy máshogy néz rám, mert én részben szeretném, hogy a 'nőt' is lássa bennem.
Feltettem ide egy hasonló kérdést, hogy miért sértődik meg sok lány, nő, ha learanyosozom. Erre azt írták rá, hogy ők nem kiskutyák, stb...ők igenis nők.
Az, hogy milyen vagy belül, és milyen kívül, lehet, nincs összhangban, és ez zavarhat. Hát tenni kell ellene, hogy jól érezd magad.
Hát figyelj. Ha egy Férfi aranyosnak talál egy lányt akkor az azt jelenti hogy bejön neki (99%)
Míg ha egy Nő aranyosnak talál egy férfit akkor garantáltan bekerültél a barátzóna, arra hogy bejösz a csajnak kb 0,000001% esély van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!