Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző 3 randim így alakult, akkor valamit nagyon rosszul csinálok? F31
Az egyik nő megállás nélkül az exéről beszélt. Bárhogy próbáltam, nem tudtam elterelni a témát.
A másik nő folyton csak magáról magyarázott és a sikereiről, kérdeztem, próbáltam vele beszélgetni, de kvázi csak önmaga érdekelte. Nem kérdezett rólam semmi ilyesmi, ha magamtól mondtam valamit akkor is egyből "jaaa, igen én...”
A harmadik nő pedig randi közepén közölte, hogy még együtt van a párjával, de ez engem ne zavarjon, mert annak a kapcsolatnak már annyi.
Nekem mindhárman visszataszítóak voltak, bár külsőre vonzóak.
Csak rossz időszakom van, vagy én rontok el valamit, nekem van túl nagy igényem? Vagy mi lehet a gond?
A kedvem is elment picit ettől az egésztől.
Már lassan meglátom egy szép nőt és egyből az jut az eszembe, hogy ő vajon 2 pasit akar tartani egyszerre, egoista, vagy rá van függve a 2évvel ezelőtti exére.
Tudom nem minden szép nő ilyen, de már akaratlanul ilyenek jutnak az eszembe.
ROsszul választottál.
Előtte nem beszéltetek neten?
Nem jöttél be nekik.
Ha érdekelsz egy nőt ott te leszel a téma, nem az exe és nem magáról fog végig pofázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!