Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az előző 3 randim így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az előző 3 randim így alakult, akkor valamit nagyon rosszul csinálok? F31

Figyelt kérdés

Az egyik nő megállás nélkül az exéről beszélt. Bárhogy próbáltam, nem tudtam elterelni a témát.

A másik nő folyton csak magáról magyarázott és a sikereiről, kérdeztem, próbáltam vele beszélgetni, de kvázi csak önmaga érdekelte. Nem kérdezett rólam semmi ilyesmi, ha magamtól mondtam valamit akkor is egyből "jaaa, igen én...”

A harmadik nő pedig randi közepén közölte, hogy még együtt van a párjával, de ez engem ne zavarjon, mert annak a kapcsolatnak már annyi.

Nekem mindhárman visszataszítóak voltak, bár külsőre vonzóak.

Csak rossz időszakom van, vagy én rontok el valamit, nekem van túl nagy igényem? Vagy mi lehet a gond?

A kedvem is elment picit ettől az egésztől.

Már lassan meglátom egy szép nőt és egyből az jut az eszembe, hogy ő vajon 2 pasit akar tartani egyszerre, egoista, vagy rá van függve a 2évvel ezelőtti exére.

Tudom nem minden szép nő ilyen, de már akaratlanul ilyenek jutnak az eszembe.

2019. nov. 9. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Persze, hogy a te hibád. Ezeket te választottad.
2019. nov. 9. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Neten nem tüntek ilyennek. Olyan érzésem volt miután találkoztunk, hogy neten megjátszották magukat. Csak ugye ez élőben nem olyan könnyű.
2019. nov. 9. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell neten ismerkedni. Olyannal kell, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz és lehetőleg van közös témátok is. Ez a neten beszéltünk, oszt próbáljuk randizni hátha majd egymásba szeretünk, nem vezet máshová, csak oda, amit írtál.
2019. nov. 9. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:

ROsszul választottál.

Előtte nem beszéltetek neten?

2019. nov. 9. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem jöttél be nekik.

Ha érdekelsz egy nőt ott te leszel a téma, nem az exe és nem magáról fog végig pofázni.

2019. nov. 9. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!