Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél miért szűnnek meg a beszélgetések, vagy mit csinálok rosszul?
Valószínűleg unalmas vagy.
Csak tippelek, mert én férfi vagyok, de baromi unalmas lehet ugyan azokat a kérdéseket 5000x megválaszolni. Csoda, hogy visszaírnak neked egyáltalán.
Hozz fel valami témát, akármit, ami természetes aztán hagyd, hogy az infók kiderüljenek maguktól.
Ha szimpatikus vagy, előbb utóbb úgy is azt fogja érezni, hogy el akar mondani magáról pár dolgot.
Az nem ismerkedés, hogy
-korod?
-munkád?
-értem, értem.. hobbi?
-oké és gyerek már van?
-elözö kapcsolatról jegyzőkönyvet kérek!
Ez nem ismerkedés!
Szerintem is unalmas vagy, ami nem jelenti azt hogy a való életben is. Azt jelenti, hogy a netes társkereső nem neked való. Ott kell a pörgés, kell a hülyéskedés, hogy nem veszed komolyan a helyzetet, viccelődtök. Teljesen érthető ha ez nem megy neked egy ismeretlennel és fura az egész, idő kell míg feloldódsz vele. Nyilván ez lenne a normális, nem haverként beszélni mintha ezer éve ismernétek egymást, de a net felrúgta ezeket a szabályokat. Nem vagy paraszt és ostoba, ami kiemel egy közegből, de a komoly hangvétel visszadob egy másikba, akikből megint van millió.
Koncentrálj jobban az élő ismerkedésre, ahova természetesen szintén kell a humor, de sokkal hamarabb kialakul egy kötődés, mert jóval személyesebb. Mellesleg az sem lesz unalmas hogy feljönnek alap témák, mert látjátok egymás reakcióit és viselkedését.
Nem találtál még olyat,akivel egymásra vagytok kattanva valamilten hülye megfoghatatlan oknâl fogva,és kölcsönös a szimpátia annyira,hogy tùllépve a sablon kérdéseken is legyen miről beszélni.Sztem ennyi.
Szóval nem Te vagy unalmas,ez szerintem butaság.Ennyi erővel a másik fél is unalmas,mert nem hoz ki belőled semmit,és mivel unalmas emberke így nem tud témát feldobni,a csodát meg tőled várja.
"Az is lehet, hogy eleve nem tetszettél neki, csak udvariasságból írt vissza egy ideig."
Kölcsönös szimpátia esetén nem gondolom, hogy így lenne, maximum ha véletlen jelölt be. Olyan is előfordult. :) De az olyan "lányok" egyből törölnek, szó nélkül.
Inkàbb meg az van amit 5-ös ír.
Kezdjük ott, ha bejössz egy csajnak, ott gördülékenyen megy a beszélgetés és nem lesz problémája az ilyen kérdésekkel mint pl. Hol tanulsz, sőt vissza is kérdez rá.
1-es okfejtése teljesen hibás. Minden ismerkedés sablon kérdésekkel kezdődik, ha tetszik ha nem. Ha a kérdésekre nem kérdez vissza a csaj, az nem azért van mert a pasi unalmas, hanem az van hogy nem jön be a csajnak és így próbálja elérni (sikerrel) hogy elhaljon a kommunikáció.
Próbáltam az online ismerkedést, de kiütést kaptam az ott lévő nőktől. Nem mindegy, hogyan köszönsz, önálló témáik száma nulla, ha meg felőle érdeklődsz akkor az uncsíííí, meg sablon...kérdések nélkül beszélgetni pedig nehéz. Úgy pedig még nehezebb, hogy az online nők 90%-át semmi nem érdekli az ég világon, a kezdeményező faszik többségéhez meg eleve úgy állnak, hogy nem is érdekli őket, hogy ki ír nekik.
Vannak kivételek, ebben biztos vagyok, de én kétlem hogy a kérdés feltevője elszúrna valamit. Szerintem mindent jól csinál, de jobb ha megbékél vele, hogy az online társkeresés ilyen személytelen sz*r kínálatot nyújt férfiak és nők részéről is (tisztelet a nagyon nagyon nagyon nagyonnnn kevés kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!