Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Neten ismerkedésnél hogyan szoktak irni a fiúk?
Nem reagalok:
Sziamizu stb... Semmit mondo uzenet ...
Szexualis ajanlat
Farok kep
Full helyesirasmentesseg
Tul oreg vagy fiatal
Adatlap face profil megnezese utan ha ures vagy csak ilyen megosztos hulyesegek vannak
Kep hiany
Valaszolok:
Ertelmes legalabb 3 mondatos szemelyes uzenet, amin latszik h elolvasta a profilom. Pici humor. Van kep. Normalis adatlap face profil, gondolatok.
Nem csak a tökéletes külsejűeknek megy válasz, de most őszintén, ha valaki nem tetszik, mitől jobb, hogy váltanak pár levelet, az illető elkezd reménykedni, közben a csaj csak azért írt vissza, hogy ne legyen bunkó, aztán majd valahogy leépíti úgyis?
Vagy ha megírja, hogy "bocsi,de nem vagy az esetem", akkor sértődöttségtől vezérelve jön rá az, hogy "nyugi, amúgy te sem vagy nagy szám, így gondoltam, veled hátha egyszerűbb", vagy "Ja, mert a herceget várod, hát azt várhatod, Csipkerózsika", vagy "Mert csak a fizetősök, mi?".... Én anno kaptam ilyeneket...
Elso vagyok.
Nalam nem kell tokeletes kulso
Eleg ha van haja es mosolyog a kepen es normalis a kep.
Am a legtobb esetben nem egybol jol a "dugjunk" hanem a masodik levellel. Normalia level valaszolsz orulsz h dejooo es jon a fekete leves . Ja amugy o hazas es szereto kell. Vagy csak baratsag extrakkal fele meg neki.
Szoval az j az elso level normalis meg nem biztos h az emberke is az ...
A bocs de nem valaszra a legtobben bunkon reagalnak.
Hiszti sertetseg kiakadas beszolas ...
Kell az nekem?
Nem!
Szoval jobb ha nem ir vissza az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!