Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket el szoktak utasítani netes ismerkedésnél?
Elég félénk vagyok, meg kinézetre se vagyok az a fajta lány, akit leszólítgatnának, meg ilyesmi..Szóval többnyire neten próbálok ismerkedni, de eddig minden kísérletem kudarcba fulladt. Szoktam pl. omegle-n beszélgetni, de még ha fél óra keresés után találok is valakit, aki nem qrva vagy troll, ha megkérdezem, nem folytatjuk-e máshol a beszélgetést, az esetek 80%-ában kilépnek...Ezen az oldalon is beszélgettem már jó pár emberrel, de itt is általában 3-4 üzenet után vissza se írnak..Illetve nem rég megismerkedtem itt egy fiúval, átmentünk máshova és kb. egy hét beszélgetés után letiltott. Pedig amúgy semmi "előjele" nem volt annak, hogy bármi baja lenne velem :/
Más lányokat is lepattintgatnak? Vagy ezek szerint csak én vagyok ilyen selejtes személyiséggel megáldva?
Engem kifejezetten vonzanak a félénk, nem bombázó lányok. És azt hiszem az IQ-m is meg van hozzá, hogy ne tűnjek el szó és hang nélkül a semmiben. Szívesen beszélgetnék veled, csak van egy icipici bibi...
Attól tartok abszolút nem vagyok a te korosztályod :-(
Okés, ezt privátban akartam írni xD Mindegy :"D
Egyébként köszi a válaszokat :) Első válaszoló, ezzel én is egyetértek...Néha nem tudom eldönteni, most meghalt az illető, vagy simán csak ennyire nem érdeklem, hogy még azt se képes közölni, mi baja van velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!