Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket el szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket el szoktak utasítani netes ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Elég félénk vagyok, meg kinézetre se vagyok az a fajta lány, akit leszólítgatnának, meg ilyesmi..Szóval többnyire neten próbálok ismerkedni, de eddig minden kísérletem kudarcba fulladt. Szoktam pl. omegle-n beszélgetni, de még ha fél óra keresés után találok is valakit, aki nem qrva vagy troll, ha megkérdezem, nem folytatjuk-e máshol a beszélgetést, az esetek 80%-ában kilépnek...Ezen az oldalon is beszélgettem már jó pár emberrel, de itt is általában 3-4 üzenet után vissza se írnak..Illetve nem rég megismerkedtem itt egy fiúval, átmentünk máshova és kb. egy hét beszélgetés után letiltott. Pedig amúgy semmi "előjele" nem volt annak, hogy bármi baja lenne velem :/

Más lányokat is lepattintgatnak? Vagy ezek szerint csak én vagyok ilyen selejtes személyiséggel megáldva?

2019. júl. 11. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Ez a "hirtelen minden előjel nélkül nem írok vissza" elég hernyó dolog mindkét oldalról. Egy sima "nem szeretnék ismerkedni, vagy ne haragudj sajnos nem vagy az esetem"-nek is jobban örül az ember, mert akkor nem reménykedik és értetlenkedik, hogy "már megint egy hülye"? -_-"
2019. júl. 11. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Engem kifejezetten vonzanak a félénk, nem bombázó lányok. És azt hiszem az IQ-m is meg van hozzá, hogy ne tűnjek el szó és hang nélkül a semmiben. Szívesen beszélgetnék veled, csak van egy icipici bibi...

Attól tartok abszolút nem vagyok a te korosztályod :-(

2019. júl. 11. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia, miért, mennyi idős vagy? :)
2019. júl. 12. 00:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Okés, ezt privátban akartam írni xD Mindegy :"D

Egyébként köszi a válaszokat :) Első válaszoló, ezzel én is egyetértek...Néha nem tudom eldönteni, most meghalt az illető, vagy simán csak ennyire nem érdeklem, hogy még azt se képes közölni, mi baja van velem..

2019. júl. 12. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Most te lány vagy? Mert az írásod közepén emlegeted hogy vagy qva vagy troll. Vagy lányt keresel, lányként? Most akkor hogy van ez?
2019. júl. 12. 05:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már pár éve próbálkozom ismerkedni ezen az oldalon, eddig sikertelenül. Hogy őszinte legyek, elég nehéz megfelelni nekem, írásban rengeteg ember stílusa nem jön be, néhány üzenet után kiderül, hogy alapvetően teljesen más igényeink vannak, mást várunk el egy kapcsolattól stb. Az a 2-3 ember, aki még pár levélváltás után is szimpatikus volt, azok szó nélkül eltűntek. 18/L
2019. júl. 12. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
5. Nem tudom, feltűnt-e, de omegle-n nem lehet beállítani a nemed, ill. hogy milyen neműeket keresel, szóval nem kell pasinak lennem ahhoz, hogy qrvákat dobjon nekem az oldal -.-
2019. júl. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!