Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a mai ideál? Vagy mit csinálok rosszul?
Nem vagyok prűd, se a kocka nerd.Benne vagyok a bulikban piákban, hülyeségben stbstb.. De nekem személyszerint rettentően fontos a romantika, a közös ismeretség, beszélgetés, a másik igényének lesése és ennek kielégítése legyen szó egy sétáról szexről vagy bármiről.
A problémák közös megoldása, mivel egy PÁR vagyunk és PÁRosan kell megoldani a dolgokat. Jó, avagy rossz értelemben.
Szerintem ez a felfogásom miatt nincs barátnőm mert ahogy látom, ez már nem kelendő. :)
De változni nem fogok.
De szerintetek tényleg, az ilyen fiú nem kell senkinek? De tök komolyan...
24F
Szóval te arra vered a nyálad, hogy te BESZÉLGETNI is szeretnél azzal, akivel jársz. Meg ha jársz valakivel, azzal egy PÁR vagy. Azta... komolyan, te azt hiszed, ez valami különleges tulajdonság? Vagy ezért alanyi jogon járna neked egy csaj?
Pubi, egy kapcsolatban az a leg-leg-legkisebb MINIMUM, hogy beszélgettek és ismeritek egymást. Emellett nem árt, ha valamilyen módon vonzó is vagy. Ja, és nem gondolod magad valami niceguy gentlemannek, csak mert hajlandó lennél kommunikálni a társaddal.
"a másik igényének lesése és ennek kielégítése legyen szó egy sétáról szexről vagy bármiről"
No ezzel helyezed magad a lúzer pályára! Sosem szabad egy nő minden kívánságát lesni, mert akkor rettentően elbízza magát, és ő már semmit sem fog neked adni, ellenben hisztizni fog ha nem kapja meg azt, amit eddig is nyújtottál neki. Így csak a béta pasik viselkednek, tetszik-nem tetszik így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!