Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már óvodás-, illetve kisiskoláskorban látszik, hogy melyik gyerek lesz kamaszként, felnőttként sikertelen és taszító az ellenkező nem számára?
Igen. Gondolj bele, hogy akikkel te jártál oviba, ált.suliba, azok mit érték el, hol tartanak most, és gyerekként milyenek voltak!
Már a saját gyerekeimen is látom ezt. Amelyik csoporttársa oviban is "fura" volt, azt a suliban se szerették. Felsőben kimondottan szekálják is.
Lehet, hogy van kivétel, és a szemüveges, herpeszes, kövér Ödönke gimire 180 cm tömör izom lesz, és a csajok álma, de nem ez a jellemző.
Nem!!!!!!! De meg mennyire hogy nem!
Nekem mar bolcsis-ovis koromban volt "baratnom", legjobban 12-14 eves koromban szerettek a lanyok. A haverjaim egymasnak vittek a lecket ha hianyoztak a sulibol, nekem meg csajok. De facto menekultem eloluk a folyoson az iskolaban, mert kergettek.... :/
Tehat eszerint nekem sikeresnek kellene lennem a noknel, megis incel vagyok meg 35 evesen is.
Igazabol, hogy miert szerettek kamaszkoromban a lanyok, eletem egyik legnagyobb rejtelye, ma sem tudom az okat. Ha tudnam, azt az oldalamat mutatnam. Nem voltam meno srac, nem sportoltam akkor sem, tesibol sem voltam jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!