Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvodás kori gyerekszerelem most 18 év után újra találkoztunk 3 hete mi lehet ebből? Bizonytalan vagyok! Többi lent!
Izgalmas a sztori.
Levél,telefon,tali,aztán majd csak kialakul valahogyan.
Ha mindkettőtökben megmozdult valami,akkor az csak pozitív végeredményt szülhet.
Nem olvasom végig, bocsi, de nekem volt nemrég egy élményem ezzel kapcsolatban, leírom azt.
Az oviban volt egy szerelmem 2-3 éven át, ő is szerelmes volt belém, de soha nem volt közöttünk semmi olyan, max arcra puszi - érzelmileg annál inkább egymáséi voltunk, mindig megvédett, közeledett, jött velem mindenhova. Ovi után szétváltak útjaink, de 20 évvel később, néhány hónapja rám írt facebookon. Teljesen bemeséltem magamnak, hogy mi még mindig egymáshoz vagyunk rendelve, stb, facebook chaten elég jól elbeszélgettünk, aztán néhány beszélgetés után találkoztunk is. A találkozáson nagyon unszimpi volt, rendesen megváltozott ovi óta (főleg belsőleg). Borzalmas volt az az 1 óra, amit vele töltöttem, nagy bunkó volt. Utána még írogatott facen, de megmondtam neki, hogy nekem ez így nem kell. Rossz volt, mert nagyot csalódtam benne, hiszen ovi óta úgy gondoltam rá, mint az első szerelmemre, és még mindig, csak hát már rossz emlék is kapcsolódik hozzá.
Ettől függetlenül, biztos létezik, akiknél jól is elsülhet a dolog. :)
24/L
2-es ennyi eszetlenseget... Eltelt 20 ev.. Megis mit vártál, hogy ugyanolyan kisfiú lesz erzelimeg, agyilag, mint kb 3-4 évesen? Az emberek fel ev alatt is változnak olykor.. Nemhogy 20 ev alatt...
Meg mi az, hogy az oviban "semmi olyan nem történt " :D
Lassan mar ott tartunk, hogy a kovetkezo kerdes az lesz:
Egy napon születtünk, egymás mellett feküdtünk 35 evvel ezelott az újszülött osztalyon.. Lehet valami ebbol?
...
Most ezek komoly kérdések??
...
Ez a lány már felnőtt nő, anya. A gyerekekei 'kapcsolt áruk', azaz, ha kell e nő, a gyerekeit is 'megkapod', ha meghívod, el megy hozzád, akkor olyan nincs, h. őt szívesen látják a szüleid (ezek szerint velük élsz), a gyerekei viszont persona non graták...
"Csak azt nem szeretném, hogy a gyerekeket ne hozd ide hozzánk nem magam miatt ha nem szüleim miatt." A kedves szüleid allergiások a gyerekekre (rühellik, h. nem a Tieid?) v. gyerekekkel táplálkoznak?
Ezután ne csodálkozz fiam semmit...
Persze, alap, h. megtagadom a gyerekeimet, akik még kicsik és ezért önállótlanok, velem keveset lehetnek, és csak tőlem függenek...
Nyilván alap, h. nem viszem oda őket, ahol eleve nem szívesen látják/ nem kívánatosak... Ja, és én sem megyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!