Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam, akkor elfogadhatóbb lesz, hogy mentális problémáim vannak? F31
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok felszínes ember, sok "érték" van bennem, de sajnos problémáim vannak.
Ezek miatt járok pszichologushoz, fejlesztem magam, most is nemsokára újra "kezelésre" kell mennem.
Úgy veszem észre, hogy ez ismerkedéskor tabu, egyáltalán nem akarnak nekem esélyt adni a nők. Esetleg ha külsőre szebb lennék, akkor a nem felszínes nőknek is bejönnék, vagy csak a felszíneseknek?
Amúgy a külsőmmel nem szokott problémája lenni a nőknek, inkább az a gond, hogy zavaró a problémám, amivel küzdök.
2019. nov. 6. 18:53
11/13 anonim válasza:
Én is kicsit paranoid vagyok, amit az egyebkent alaptalan önelégedetlenségem szül, ahogy fogalmaztál nekem is az irracionális gondolatok nehezítik megbaz életem. Kezelésre nem szorulok, mert annyira nem komoly, illetve szakmámból kifolyólag nagyon is jól ismerem a problémám... Viszont nálam fordítva van: elég sikeresnek mondhatom magam, kifelé pláne magabiztosnak, megtörhetetlennek látszom, még akkor is, ha belül nem ezt érzem néha. Szerintem ez nem egy olyan dolog, ami miatt egyedül kellene lenned. Kognitív viselkedésterápiát alkalmaznak a kezelésed során?
12/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Honnan veszed, h sose gyógyulsz meg? Mi az orvosi diagnózisod? Ha gondolod, írj privátot bátran.
13/13 anonim válasza:
Pénzed van?
Legyen havi egymilliós fizetésed, úgy elfogadnának így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!