Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kigyúrom magam, akkor elfogadhatóbb lesz, hogy mentális problémáim vannak? F31
Egyáltalán nem vagyok felszínes ember, sok "érték" van bennem, de sajnos problémáim vannak.
Ezek miatt járok pszichologushoz, fejlesztem magam, most is nemsokára újra "kezelésre" kell mennem.
Úgy veszem észre, hogy ez ismerkedéskor tabu, egyáltalán nem akarnak nekem esélyt adni a nők. Esetleg ha külsőre szebb lennék, akkor a nem felszínes nőknek is bejönnék, vagy csak a felszíneseknek?
Amúgy a külsőmmel nem szokott problémája lenni a nőknek, inkább az a gond, hogy zavaró a problémám, amivel küzdök.
Szerintem a felszínes nők a macsóságot keresik a kapcsolatban.
Az érett nők pedig a stabilitást.
Kb ebből ki is tudod hámozni a válaszomat..
1.Kigyurod magad.
2.Nem beszelsz noknek problemakrol, mert nem szexi.
Szinten van tartva az állapotom és meggyógyulni pedig nem fogok soha.
Akkor mi legyen, soha ne ismerkedjek?
Akkor van valami tanácsotok?
Én nem akarok egyedül maradni. Toleráns is tudok lenni mással szemben. Szeretni is nagyon tudok, empatikus vagyok. Kitartó vagyok az emberekkel szemben. Pont ezért vannak akik velem szeretik megosztani a lelki problémáikat, mert megértő vagyok és nem ítélkezem.
De ezekkel semmire sem megyek egy ismerkedésben. Semmit sem számít, hogy milyen vagyok, ha meg sem akar ismerni senki, meg mások nem toleránsak velem.
Fura gondolataim vannak, szorongok tőlük és ez kifelé is látszik. Úgy tűnhet, hogy nem vagyok magabiztos, vagy nincs önbizalmam. De erről szó sincs. Az agyam próbál néha hülyeségeket elhitetni velem.
Egyszer pszichozisom is volt, olyan emlékeim voltak, amik meg sem történtek, de ez akkor volt, amikor ismerősökkel alkoholt ittem, azóta majdnem egy éve nem ittam semmit. Mindent megteszek, hogy ezek ne jöjjenek elő, vagy ritkábbak legyenek.
Az agresszió nagyon távol áll tőlem, de úgy vettem észre, hogy a nőknek még az egoizmus, nárcisztikus személyiségzavar és az agresszióra hajlam is jobban "bejön", mint amilyen én vagyok. Mert ők legalább önbizalmat sugároznak (az meg senkit nem érdekel ismerkedésből, hogy honnan ez az önbizalom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!