Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kigyúrom magam, akkor elfogadhatóbb lesz, hogy mentális problémáim vannak? F31

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok felszínes ember, sok "érték" van bennem, de sajnos problémáim vannak.

Ezek miatt járok pszichologushoz, fejlesztem magam, most is nemsokára újra "kezelésre" kell mennem.

Úgy veszem észre, hogy ez ismerkedéskor tabu, egyáltalán nem akarnak nekem esélyt adni a nők. Esetleg ha külsőre szebb lennék, akkor a nem felszínes nőknek is bejönnék, vagy csak a felszíneseknek?

Amúgy a külsőmmel nem szokott problémája lenni a nőknek, inkább az a gond, hogy zavaró a problémám, amivel küzdök.

2019. nov. 6. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nekem a kigyúrtság is már kuka kategória.
2019. nov. 6. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a felszínes nők a macsóságot keresik a kapcsolatban.

Az érett nők pedig a stabilitást.

Kb ebből ki is tudod hámozni a válaszomat..

2019. nov. 6. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1.Kigyurod magad.

2.Nem beszelsz noknek problemakrol, mert nem szexi.

2019. nov. 6. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem a külsőddel volt a baj, szóval nem értem a logikáját a felvetésnek, mégis mit segítene a gyúrás? Szerintem a társkeresést addig tedd félre, amíg nem tapasztalsz némi javulást az állapotodban. Kitartást kívánok a gyógyulásodhoz.
2019. nov. 6. 19:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Szinten van tartva az állapotom és meggyógyulni pedig nem fogok soha.

Akkor mi legyen, soha ne ismerkedjek?

2019. nov. 6. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A sport önmagában hatékony közérzetjavító lehet például. De csak a csajozás miatt bele se kezdj. 10 éve edzek, mégsem volt senkim, és soha nem néztek rám másként a nők, mint azelőtt.
2019. nov. 6. 19:23
 7/13 A kérdező kommentje:

Akkor van valami tanácsotok?

Én nem akarok egyedül maradni. Toleráns is tudok lenni mással szemben. Szeretni is nagyon tudok, empatikus vagyok. Kitartó vagyok az emberekkel szemben. Pont ezért vannak akik velem szeretik megosztani a lelki problémáikat, mert megértő vagyok és nem ítélkezem.

De ezekkel semmire sem megyek egy ismerkedésben. Semmit sem számít, hogy milyen vagyok, ha meg sem akar ismerni senki, meg mások nem toleránsak velem.

2019. nov. 6. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen súlyos mentális problémáid vannak. Nem mindegy mondjuk hogy nem tudtad feldolgozi egy családtag elvesztését, vagy pedig agresszív vagy.
2019. nov. 6. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy utolsó írja. Nem mindegy, mi ez a mentális betegség. Sokan megijednek ettől ha kiderül, ami jogos is, hiszen például egy depresszióssal, bipolárissal nehéz együtt beszélni, skizofréniáról és társairól nem is beszélve. A mentális betegség megléte azt eredményezi hogy a kapcsolat talán instabil lehet majd a tüneteid miatt akkor is ha szinten van tartva, ez valóban tud elrettentő lenni egy nő számára.- A sport önmagában jó, de ne a társkeresés miatt kezdd el. Személy szerint pedig nekem a kigyúrt macsók nem jönnek be.
2019. nov. 6. 20:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Fura gondolataim vannak, szorongok tőlük és ez kifelé is látszik. Úgy tűnhet, hogy nem vagyok magabiztos, vagy nincs önbizalmam. De erről szó sincs. Az agyam próbál néha hülyeségeket elhitetni velem.

Egyszer pszichozisom is volt, olyan emlékeim voltak, amik meg sem történtek, de ez akkor volt, amikor ismerősökkel alkoholt ittem, azóta majdnem egy éve nem ittam semmit. Mindent megteszek, hogy ezek ne jöjjenek elő, vagy ritkábbak legyenek.

Az agresszió nagyon távol áll tőlem, de úgy vettem észre, hogy a nőknek még az egoizmus, nárcisztikus személyiségzavar és az agresszióra hajlam is jobban "bejön", mint amilyen én vagyok. Mert ők legalább önbizalmat sugároznak (az meg senkit nem érdekel ismerkedésből, hogy honnan ez az önbizalom).

2019. nov. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!