Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak barátzonába kerülni?
Miért nem szeretnek a nők csupán szexpartnerek lenni? Szerintem egy nagyon jó dolog új embereket megismerni, feszegetni a szexuális határainkat, felfedezni új dolgokat. Ezen keresztül a nők jobban megismerhetik saját magukat is. Ha erre válaszolsz, akkor megválaszoltad a saját kérdésedet is.
Ugyanolyan zsákutca férfiként barátzónásnak lenni, mint nőként szexpartnernek. Könnyű elérni, ezért értéktelen. Nincs azzal baj, ha egyeznek az igények (tehát a nő is csak szexelni akar, vagy a másik esetben a férfi is csak barátkozni), de ha ebbe csak azért megy bele, mert abban bízik, hogy később onnan feljebb léphet, akkor csak az idejét pazarolja.
Megpróbálom elképzelni.:)
A különbség abban van, hogy a férfiak nagyon könnyen bekerülhetnek a barátzónába, a (fiatal) nők meg nagyon könnyen találnak dugópajtit. Első esetben csak annyira van szükség a férfi részéről, hogy normálisan viselkedjen a nővel, lehessen rá számítani. A másodikban pedig csak arra, hogy ne legyen extrém szélsőséges a külseje és kiállhatatlan a természete. Ezt mindkét tábor túlnyomó többsége lazán teljesíti. Vannak nők, akik szívesen szexelnek szinte bárkivel és olyan férfiak is, akik szeretnek nőkkel barátkozni. De ha ezt azért teszik, mert titkon abban bíznak, hogy így nagyobb esélyük lesz annál a bizonyos illetőnél, akkor önmagukat is átverik, az idejüket pazarolják, közben pedig az önértékelésük is leépül. Ezt mégis ki szeretné?
"Nincs ebben akkora különbség a 2 nem között, mint amit erőltetsz."
Szerintem tévedsz abban, hogy nincs különbség. A fajfenntartás mindkét nemnek ugyanúgy érdeke. Viszont a különbség az, hogy míg a férfiak "genetikai programja" az, hogy minél több utódot hozzanak létre, addig a nőké az, hogy minél életképesebb utódot. Leegyszerűsítve a férfiak dolga a mennyiség biztosítása, a nőké pedig a minőségé. Ezért válogatják meg jobban a nők a partnereiket és ezért ítéli el a társadalom jobban azokat a nőket, akiknek sok szexpartnerük volt, esetleg 3-4 apától van gyereke. Ugyanezért értékes egy fiatal lány/nő szüzessége, míg egy fiúnál/férfinél szinte nulla az értéke. Szóval nem vagyunk egyformák, bármennyire is divat ma ebben hinni.
"Gondolom a dugjunk mindenkivel férfivégletet képviseled :)"
Borzasztóan mellélőttél.:) Értem amit próbálsz kihozni belőle, de a lényeg akkor is az, hogy a barátzóna egyetlen férfi számára sem jó megoldás. Vannak férfi-nő barátságok, de az nem a barátzóna és nem is abból alakul ki. Ezért írtam hasonlatként a nőknél a "csak szex" dolgot párhuzamként. A barátzónás férfi ugyanolyan "pótlék" a nőknek szűkösebb időkre, mint az a nő a férfiaknak, akit csak néha megdughat, ha épp nincs más. Nem egy megtisztelő szerepkör egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!