Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak barátzonába kerülni?
Figyelt kérdés
Én többször kerültem barátzonába. Ezzel semmi baj sincs, szerintem egy nagyon jó dolog új embereket megismerni, van egy kettő olyan lány akivel így nagyon jó barátok lettünk, sokat találkozunk, beszélgetünk stb. Értékes új embereket találtam ami egy jó dolog szerintem...2019. nov. 5. 09:00
1/26 anonim válasza:
Barátzónába akkor kerülsz ha te viszonzatlanul szereted őt. Az hogy te haverkodsz a csajokkal nem barátzóna, illetve ha minden ismerősödbe szerelmes vagy és mindegyik barátzónába rak téged akkor az elég szánalmas.
2/26 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Egyébként én azért nem, mert mi értelme lelki szennyesnek lenni a tekintetben, amikor elkezdi ecsetelni, hogy kivel hogy alakul vagy nem alakul neki, miközben nekem ő tokkal-vonóval kellene?!
3/26 Lazy Lover válasza:
+1 Te kevered a szezont a fazonnal haver...
4/26 A kérdező kommentje:
Akkor sem értem.... Nyilván én is vonzódtam hozzá stb, de ha nem akar mint férfi akkor legalább barátom lehet és eggyel több barátom lesz ami nagyon jó dolog
2019. nov. 5. 09:23
5/26 anonim válasza:
"Barátzóna"
Mindenki úgy gondol rá, mint egy fekete lyukra, amibe ha egyszer belepottyansz, akkor bizony ott is maradsz örökre.
Eddig két kapcsolatom volt, mind a kettő szép lassan mélyült barátságból szerelemmé.
Sőt, eleinte édesapám is csak "haverja" volt édesanyámnak, aztán 25 év házasság lett belőle :)
6/26 anonim válasza:
Szóval van egy lány: aranyos, kedves és nagyon tetszik. Minden vágyad, hogy összejöjjetek. Erre ő közli, hogy nem, viszont barátok lehettek. Nem érzel csalódottságot? Közben mondjuk elkezd mással randizni, összejön valakivel, vagy akár csak szexkapcsolatba kezd - persze nem veled.
Hú, tényleg jó dolog is a barátzóna!
7/26 Lazy Lover válasza:
Persze a vilàg legjobb dolga non stop hallgatni hogy a pasija mekkora nagy $egg fej meg hogy lefeküdt egy pasival aztàn eldobta
8/26 A kérdező kommentje:
6. Csak az érzelmeket kell átkonverktálni és szerintem az embereknél ez úgy működik hogy ha nem vonzódik hozzád akkor már nem is kell neked.. M
2019. nov. 5. 09:42
9/26 A kérdező kommentje:
Nálam pl mindig így volt, tetszett egy nő de mondta barát zóna akkor máris láttam a hibáit és már nem is tetszett
2019. nov. 5. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!